Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

In onze Bistro met kloosterkeuken in Utrecht bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Onze Bistro menukaart bevat zowel à la carte gerechten als maandmenu’s. Klassieke gerechten, maar altijd met een creatieve twist.

Nu op onze Bistro menukaart vegetarische gerechten als Gado Gado.

Lekker gemaakt? Lees verder voor de hele menukaart of reserveer direct een tafel bij Bistro Karel 5. Schuif bij ons in de bistro aan voor zowel lunch of diner. Liever reserveren voor een Afternoon Tea, bekijk hier het menu. Of bestel een cadeaubon!

CAROLUS MENU
Een maandelijks wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
2 gangen 35                  2 glazen 14
3 gangen 39,75             3 glazen 20
4 gangen 47,50             4 glazen 25
MARKETENTSTER MENU
3 gangen 39,75             3 glazen 20
4 gangen 47,50             4 glazen 25

Voorgerechten

Download als PDF NL

Gado Gado

Soufflé, wakame, witte kool, amandel, ponzu

13

Franse uiensoep

Aardappel, zilte duinen, koolrabi, zilverui

12

Dorade

Ceviche, kombucha, rode kool, venkel, zeekraal

15

Bisque

Noordzeekrab, saffraan, softshell crab, prei

18

Bavette

Pastrami, pastinaak, zwarte bonensaus, zuurkool, tempeh

15

Confit de Canard

Romige gort, Shropshire blue, oesterzwam, macadamia

15

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Peterseliewortel

Winterpostelein, trompet de la mort, schuim van paddestoel

18

Scamorza

Fregola pasta, kappertjes, Kalamata olijf, saus van aubergine

19

Heekfilet

Bloemkool, garnaal, freekeh, beurre blanc met kerrie

23

Skrei en coquille

Aardpeer curry, paksoi, rijstkrokant, groene thee

25

Baambrugse big

Lende en wang, andijvie, aardappel, rookworst, foelie

23

Poulet noir

Cavolo nero, groene pompoen, spinazie, 5 spices

24

Nagerechten

Download als PDF NL

Pompoen

Taartje, kardemom sorbet, witte chocolade

9

Moelleux au chocolat

Sinaasappel sorbet, walnoot, gezouten karamel

10

Gepocheerde peer Siberienne

Baba au rhum, peren sorbet, schuim van port

10

Ambachtelijke kazen

Van boerderij 'Lindenhoff'

12

Kleine Kaart

Download als PDF NL

Caesar

Kippendijen, ansjovis, rode ui, little gem, parmezaan, spek

14

Oosterse salade

Boekweitnoedels, wakame, rode kool, wasabi crumble

15

Currysoep

Aardpeer, kokos, limoenblad, trompet de la morte

10

Hamburger

Briochebrood, bbqsaus, rode ui, kaas, spek, tomaat, augurk, friet

16

Landbrood zalm

Bloemkool humus, zilverui, piccalilly gel

15

Landbrood pastrami

Confit van venkel, peterseliewortel, amandel

15

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief