MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis in Utrecht

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten, zoals de kreeft met kamille, eidooier, corail en zee-egel geserveerd. Of wat dacht u van één van onze signature dishes met lam, artisjok, daslook, aubergine en schapenyoghurt? Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

SIGNATURE MENU
5 gangen 75
wijnen 38
ELEGANT MENU
7 gangen 85
wijnen 50
CHEF’S MENU
Laat u verrassen!

Geïnspireerd door de seizoenen stellen wij een 4-gangen menu voor u samen. Van aperitief tot koffie, een geheel verzorgde avond voor € 110 per persoon. Inclusief een bijpassend wijnarrangement, voor de perfecte wijn spijs combinatie.
BUSINESS MENU
Zakelijk gezelschap? Kies van maandag- tot en met donderdagavond het 3-gangen business menu.
3-Gangen menu
60 per persoon
Wijnarrangement
23 per persoon

Signature Menu

Download als PDF NL

Coquille

Groene appel, yuzu, koriander, gember

Rode mul

Vadouvan, mossel, waterkers, prei, boerenkool, aardappel

Kreeft

Kamille, eidooier, corail, zee-egel

Lam

Artisjok, daslook, aubergine, schapenyoghurt

Of

Wagyu A4 Supplement 20,-

Gyoza, Japanse andoorn, shiitake, paksoi, ponzu

Seizoenskazen Supplement 12,-

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

Brutti ma buoni

Hazelnoot, kervelwortel, pastinaak, gebrande boter

Elegant Menu

Download als PDF NL

Langoustine

Zure mango, boomtomaat, munt

Krab

Burrata, avocado, daikon, landkers

Paling

Rode biet, dille, ricotta, mierikswortel

Heilbot

Chorizo, octopus, tabouleh, saffraan

Kalfszwezerik

Gado gado, atjar, Hollandse garnaal

Anjou duif

Blauwe bes, koolrabi, steranijs

Of

Wagyu A4 Supplement 20,-

Gyoza, Japanse andoorn, shiitake, paksoi, ponzu

Seizoenskazen Supplement 12,-

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

Pompoenpit

Yoghurt, lavas, bergamot

Voorgerechten

Download als PDF NL

Wagyu steak tartaar

Tafelzuren, eidooier, Sint-jansui

20

Rode mul

Vadouvan, mossel, waterkers, prei

19

Paling

Rode biet, dille, ricotta, mierikswortel

18

Kreeft

Kamille, eidooier, corail, zee-egel

22

Aubergine

Artisjok barigoulle, morille, Parmezaan

17

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Wagyu A4

Gyoza, Japanse andoorn, shiitake, paksoi, ponzu

69

Lam

Artisjok, daslook, aubergine, schapenyoghurt

32

Kalf

Lende, zwezerik, ui, aardappel, saus foyot

30

Koningsbaars

Limoen, kreeft, kokos, daikon, mango

32

Ravioli

Eidooier, Saanegeit, boterzuren, vadouvan

28

Nagerechten

Download als PDF NL

Mango

Limoen, timutpeper, cashewnoot, Oostindische kers

17

“Dulcey Heaven”

Macadamia, zoute karamel, 23 karaats goud

20

Seizoenskazen

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

20

Brutti ma Buoni

Hazelnoot, kervelwortel, pastinaak, gebrande boter

17

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief