MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis in Utrecht

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten. Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

ELEGANT MENU
5 gangen 75 (wijnarrangement 40)
7 gangen 95 (wijnarrangement 56)

 

KAREL 5 MENU
Laat u verrassen! Geïnspireerd door de seizoenen stellen wij een 4-gangen menu voor u samen. Van aperitief tot koffie, een geheel verzorgde avond voor €110 per persoon. Inclusief een bijpassend wijnarrangement, voor de perfecte wijn spijs combinatie.

Elegant Menu

Download als PDF NL

Coquille

Groene aardbei, dille, komkommer, feijoa

Noordzeekrab

Daikon, ‘Anna gold kaviaar’, verveine

Carabineros

Tomaat, saffraan, chorizo, plankton

- bij 5 gangen

Rode mul

Prei, Zeeuwse mossel, waterkers, vadouvan

Anjou duif

Koolrabi, eendenlever, kers, steranijs

- bij 5 gangen

Gasconne kalf

Gado gado, Hollandse garnaal, pinda

Of

Wagyu A4 Supplement 20,-

Gyoza, aubergine, shiitake, ponzu

Supplement 20

Seizoenskazen Supplement 12,-

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

Supplement 12

Zomerkoning

Oost-Indische kers, honingtomaat, tamarillo

Voorgerechten

Download als PDF NL

Wagyu steak tartaar

Tafelzuren, eidooier, Sint-Jansui

20

Noordzeekrab

Daikon, ‘Anna gold kaviaar’ (3 gram), verveine

25

Rode mul

Jonge prei, Zeeuwse mossel, waterkers, vadouvan

20

Langoustines

Bleekselderij, kerrie, meloen, Oost-Indische kers

22

Wortel

Mandarijn, Petemoei, ras el hanout, kardemoman

17

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Wagyu A4

Gyoza, aubergine, shiitake, paksoi, ponzu

69

Kamper lam

Shiso, aubergine, schapenyoghurt, miso

32

Gasconne kalf

Lende, zwezerik, ui, aardappel, saus foyot

34

Heilbot

Chorizo, octopus, tabouleh, artisjok, saffraan

32

Gnocchi

Belper knolle, cantharel, eidooier, waterspinazie

28

Nagerechten

Download als PDF NL

Brutti ma buoni

Valrhona dulcey, pastinaak, gebrande boter

17

Zomerkoning

Oost-Indische kers, honingtomaat, tamarillo

17

Seizoenskazen

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

19

Mango

Limoen, timut peper, cashewnoot, kokos, pandan

17

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief