bar & lounge

Neem plaats in een historische en sfeervolle bar

Aan de springwegzijde van het hotel bevindt zich de Bar & Lounge. Een goede plek voor hotelgasten, maar ook voor gasten van buitenaf, om neer te strijken en een drankje te doen. Loop gerust na afloop van uw diner bij Restaurant Karel 5 of Bistro Karel 5 nog even terug naar de bar.

In deze ruimte ziet u van alles. Een grote bar, hoge en lage tafeltjes, loungestoelen en een openhaard. Van overdag tot ‘s avonds hangt er een ontspannen en uitnodigende sfeer.

Cocktails

Een buitengewone selectie van dranken. Van een sterke espresso tot een glas champagne en smakelijke cocktails. Wij stellen u met plezier een drankje voor dat perfect past bij de gelegenheid en net zo bijzonder is als de omgeving. 

Kijk voor de actuele barkaart en ons menu op deze pagina. Heeft u iets specifieks in gedachten? Laat het ons weten en we helpen u graag!

De sfeer

Aan het begin van de dag kunt u terecht voor een kopje koffie of thee met gebak of u bestelt een lichte lunch. Voor gasten later op de dag schenken wij een verfrissend drankje naar keuze en kunt u kiezen uit onze selectie bites.

Dit is een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Een mooie mix van alle typen gasten die wij mogen ontvangen bij Grand Hotel Karel V. Een aangename plek midden tussen alle bedrijvigheid binnen het hele complex.

menu

U vindt hier het actuele aanbod in de Bar & Lounge. Buiten deze kaart om kunt u ook vragen naar de uitgebreide wijnkaart. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail dan naar info@karelv.nl of bel naar +31 (0)30 233 75 55.

HISTORIE

En dan te bedenken dat in de Bar & Lounge zich vroeger de beerput bevond waar ook Karel V zijn hoop nog heeft laten varen. De trap onder de glasplaat in de kloosterkeuken leidt naar de kelder, die diende onder meer voor het wassen van kleding en het verzorgen van gewonden.

alles mogelijk

Karel 5 is de culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V in Utrecht. Dit label voor onze restaurants en events onthulden wij in 2016 na afronding van diverse renovaties. Hiermee leggen wij de focus op de zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden voor zakelijke en privé doeleinden.
Van lokaal tot internationaal.

Neem plaats in de exclusieve zaal en ga mee op culinair avontuur.
Van koffiebreak tot borrelen met finger food, appetizers en drinks.
Maandag t/m donderdag 09.00 - 00.00
Vrijdag t/m zondag 09.00 - 01.00