Bistro Utrecht

Uit eten bij een bijzondere bistro in Utrecht-centrum? Kom dineren in het Middeleeuwse klooster waar Bistro Karel 5 de originele kloosterkeuken draaiende houdt. Verse kwaliteitsproducten uit de streek spelen hier de hoofdrol. Bij Bistro Utrecht zijn de gerechten klassiek, maar nooit sober. Rondom de open-kloosterkeuken wordt gegeten, gelachen en gedronken. De sfeer in onze Utrechtse Bistro is ontspannen en de bediening is correct, doch informeel. Het is tijd voor smaak en een gezellige avond uit. Schuif je bij onze Bistro in Utrecht aan?

Bistronomie Utrecht: casual-classic

Bistronomie is trending! Deze laagdrempelige restaurants, denk aan houten tafels zonder linnen en een betaalbare prijsklasse, koken op niveau met pure ingrediënten. Wij zitten echter al een tijdje met onze Bistro in Utrecht. Regionale seizoensgerechten zijn ook kenmerkend voor de kloosterkeuken. Met diezelfde aandacht voor de seizoenen en producten van eigen land, kookt Bistro chef-kok Mat Zwetsloot klassieke lunch- en diner gerechten met een casual twist. Hier genieten Utrechtse locals, toeristen en zakenmensen van bistronomisch Utrecht.

Bistro terras: een verborgen terrastuin in Utrecht

Midden in het stadscentrum van Utrecht genieten van een groene omgeving, dat kan alleen bij Karel 5. Achter de oude kloosterpoort ligt de terrastuin van Bistro Utrecht. Ons ruime Bistro terras is een verborgen parel in Utrecht. Het is er idyllisch lunchen en dineren temidden van de appel- en perenboomgaard. Of neem plaats op het knusse (verwarmde) terras onder de luifel, het is net alsof je even in Frankrijk bent. Vanaf het voorjaar zit je hier met een kop koffie heerlijk in de zon.

Bijkomen in de Bar & Lounge van Karel 5, Bistro Utrecht

Onze Bar & Lounge is dé plek om even te pauzeren van het drukke leven. ’s Ochtends een kop koffie met vriendinnen, een clubsandwich tijdens een werkbespreking of een borrel met vrienden in de avonduren, bij Bistro Utrecht kan het allemaal. De uitgebreide drankenkaart zal niet vervelen! De Bar & Lounge van Bistro Karel 5 is zeven dagen per week de gehele dag geopend. En drink bij guur weer een aperitief bij onze gezellige openhaard, dan ben je zo weer opgewarmd.

Bistronomische Afternoon Tea in Utrecht

Bourgondisch genieten van de lekkerste hapjes? Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau, iets te vieren hebt of je gewoon even wilt bijkletsen, de Afternoon Tea van onze Bistro in Utrecht is altijd een goed idee! De luxe high tea wordt feestelijk gestart met een glas bubbels, waarna de ambachtelijk gemaakte hapjes in verschillende gangen worden geserveerd. Leun achterover in een van onze gemakkelijke fauteuils en laat je bistronomisch verrassen. De Afternoon Tea bij Bistro Utrecht zal je niet snel vergeten!

Bistro Utrecht: reserveer een tafel

Van zakenlunches en -diners tot een familieborrel of een afternoon tea met vriendinnen: iedereen voelt zich thuis bij onze Bistro in Utrecht. Nieuwsgierig? Reserveer hier een tafel in onze authentieke Bistro in Utrecht. Mailen of bellen kan natuurlijk ook: +31(0)3023337595 of bistro@karel5.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief