Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

Bistro Karel 5 is gevestigd in de oudste kloosterkeuken van Nederland. De (culinaire) geschiedenis gaat terug tot 1348 toen de Ridderlijke Duitse Orde hier een klooster liet bouwen.

Chef-Kok Mat Zwetsloot en Bistro Manager Jet Aalders, serveren hun favoriete gerechten vanuit de open keuken. Mat en zijn brigade worden geïnspireerd door de seizoenen en koken het liefst met ambachtelijke en biologische producten uit de regio met een vleugje eigentijdse beleving. Bijvoorbeeld de seizoensgroenten van boerderij De Lindenhoff. Zorgvuldig én op versheid gecontroleerd. Jet en haar team staan voor een informele en gastvrije omgeving waar de aandacht altijd op u gericht is.

Bistro Karel 5 is dé plek om elk moment van de dag te genieten. Ontdek ook onze Afternoon Tea of probeer onze huisgemaakte cocktails, in onze Bar&Lounge of lekker op het terras.

A LA CARTE MENU
3 gangen 39       3 glazen 21
4 gangen 45       4 glazen 26

Geachte gast,

Gedurende de gedeeltelijke lockdown serveren de chefs van de Bistro elke dag een Chefsmenu met dagverse producten. Hierin kan uiteraard altijd rekening worden gehouden met een voorkeur voor vlees, vis of vegetarisch.

Heeft u dieet- of andere wensen? Deze kunt u altijd aan ons doorgeven.

Kleine kaart

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Caesar salade

Ei, little gem, ansjovis, spek, kip, Parmezaan

15

Tom kha

Shiitake, bospeen, kroepoek, koriander

9

Gemarineerde zalm

Op desembrood of als salade, kropsla, groene kruiden, rode biet

14

Clubsandwich

Desembrood, boerenkaas, ei, procureur, friet

15

Hamburger

Brioche, bbq-ketchup, ui, spek, boerenkaas, friet

17

Dubbeldoel steak

Bearnaise, seizoensgroenten, truffelmayonaise, friet

27

Voorgerechten

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Dorade

Tartaar, waterkers, scheermes, crème cru, bieslook

13

Polderhoen

Uit Flevoland, rouleau, hummus, salie, pruim, amandel

13

Carpaccio

Gele biet, burrata, limoen, pangrattato

13

Tussengerechten

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Lamsbout

Ras el hanout, bospeen, dukkah, bouillon

10

Asperge

Orzo, brioche, daslook, beurre blanc

10

Hoofdgerechten

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Roodbaars

Dahl, citrus, gele curry, bimi, krabsaus

22

Kalfsrib-eye

Chèvre gris, Pommes Anna, prei, Hollandaise

22

Cannelloni

Wilde spinazie, komijn, rode ui, saffraan, labneh

22

Desserts

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Rabarber

Tartelette, melkchocolade, crème fraîche-ijs

10

Clafoutis

Amandel, pruim, crumble, tonkabonen roomijs

10

Ambachtelijke kazen - in menu supplement 2

Van Boerderij Lindenhoff

12

Klassiekers

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Steak tartaar

Dubbeldoel koe, augurk, ketchup, ei

16/24

Pasta 'en papillotte'

Tortellini, ricotta, truffelroom, Parmezaan

15/22

Bisque

Kreeft, ravioli, rouille, prei, crostini

23/36

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief