Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

In onze Bistro met kloosterkeuken in Utrecht bereidt chef-kok Rutger van de Pol dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Onze Bistro menukaart bevat zowel à la carte gerechten als maandmenu’s. Klassieke gerechten, maar altijd met een creatieve twist.

Nu op onze Bistro menukaart vegetarische gerechten als burrata met BBQ biet en hazelnoot en wilde gamba met Mi cuit en kalf met Parmezaanse kaas. En vanaf nu elke zondag de klassieke Tournedos Rossini op het menu; ossenhaas met foie gras, truffel en Madeira jus. En als nagerecht: ambachtelijke kazen van boerderij Lindenhoff of huisgemaakt sorbet- of roomijs.

Lekker gemaakt? Lees verder voor de hele menukaart of reserveer direct een tafel bij Bistro Karel 5. Schuif bij ons in de bistro aan voor zowel lunch of diner. Liever reserveren voor een Afternoon Tea, bekijk hier het menu. Of bestel een cadeaubon!

CAROLUS MENU
Een maandelijks wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
2 gangen 33                  2 glazen 14
3 gangen 37,50             3 glazen 20
4 gangen 45                  4 glazen 25
MARKETENTSTER MENU
3 gangen 37,50             3 glazen 20
4 gangen 45                  4 glazen 25
SUNDAY ROAST
Tournedos Rossini
Per persoon 31

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief