Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

In onze kloosterkeuken in Utrecht bereidt chef-kok Rutger van de Pol dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Klassiek, maar altijd met een creatieve twist.

Zoals gebakken wilde gamba’s met ajo blanco, druiven, amandel en pimenton. Of bavette van de BBQ met sjalot, lente-ui, bospeen en foyot. En als nagerecht: ambachtelijke kazen van boerderij Lindenhoff of huisgemaakt sorbet- of roomijs. Lekker gemaakt? Schuif bij ons aan voor zowel lunch of diner!

CAROLUS MENU
Een maandelijks wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
2 gangen 33                  2 glazen 14
3 gangen 37,50             3 glazen 20
4 gangen 45                  4 glazen 25
MARKETENTSTER MENU
3 gangen 37,50             3 glazen 20
4 gangen 45                  4 glazen 25
SUNDAY ROAST
Iedere zondag een wisselende special
Per persoon 29

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief