Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

In onze Bistro met kloosterkeuken in Utrecht bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Onze Bistro menukaart bevat zowel à la carte gerechten als maandmenu’s. Klassieke gerechten, maar altijd met een creatieve twist.

Nu op onze Bistro menukaart vegetarische gerechten zoals hartige baklava.

Lekker gemaakt? Lees verder voor de hele menukaart of reserveer direct een tafel bij Bistro Karel 5. Schuif bij ons in de bistro aan voor zowel lunch of diner. Liever reserveren voor een Afternoon Tea, bekijk hier het menu. Of bestel een cadeaubon!

CAROLUS MENU
Een maandelijks wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
2 gangen 35,00             2 glazen 14
3 gangen 39,75             3 glazen 20
4 gangen 47,50             4 glazen 25
MARKETENTSTER MENU
3 gangen 35,00             2 glazen 14
3 gangen 39,75             3 glazen 20
4 gangen 47,50             4 glazen 25

Voorgerechten

Download als PDF NL

Hartige baklava

Pompoen, saffraan, geitenbrie, dukkah

13

Bloedworst

Schorseneer, zwarte knoflook, dadels, cavolo nero, macadamia

13

Roodbaars

Sashimi, witte biet, rabarber, bleekselderij, kombucha, oxaliswortel

15

Octopus

Tomatenbouillon, gember, spinazie, krokante cassave, zeekraal

18

Lamsbout

Peterseliewortel, guacamole tuinbonen, iberico chorizo, dragon

15

Soto ajam

Kwartelfilet, aardappel, bleekselderij, koriander, cashew, rode peper

16

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Parmigiano reggiano 60 maanden

Knolselderij, friseline, gerookte boter, saus ui en laurier

19

Purple curry

Kokos, bloemkool, borlotti boon, bospeen, cassavechips

19

Kabeljauwrug

Polenta, venkel, witte grapefruit, saus artisjok en szechuanpeper

23

Langoustine en makreel

Rijstvel, shiitake, edamame, koolrabi, bouillon kombu

27

Kalfsentrecote

Ossobuco, korma, pompoen, mosterd, charlotte aardappel

24

Barbarie eend

Borst & bout, sinaasappel, zandwortel, kummel, saus eendenlever

26

Nagerechten

Download als PDF NL

Tarte tatin

Rembrandt appel, caramel, vanille-roomijs

10

Kruidcake

Gember, witte chocolade, hangop, bloedsinaasappelsorbet

9

Crème-brulee

Van koffie en tonkabonen, nougatine en hazelnoot

10

Ambachtelijke kazen

Van boerderij 'Lindenhoff'

12

Kleine Kaart

Download als PDF NL

Caesar

Kippendijen, ansjovis, little gem, parmezaan, spek

14

Salade coquille

Vijg, gerookte amandelen, cranberry, friseline, aceto balsamico

18

Artisjoksoep

Kokos, szechuanpeper, gepofte tabouleh, dragonolie

10

Hamburger

Briochebol, paprikachutney, kaas, zeeuwse spek, tomaat, augurk, friet

16

Landbrood zalm

Huisgerookte zalm, crème van zandwortel, zuurkool, moutarde frisee

13

Club sandwich

Maisbrood, gemarineerde kip, black cheddar, tomaat, spitskool, friet

17

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief