Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

In onze Bistro met kloosterkeuken in Utrecht bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Onze Bistro menukaart bevat zowel à la carte gerechten als maandmenu’s. Klassieke gerechten, maar altijd met een creatieve twist.

Nu op onze Bistro menukaart vegetarische gerechten als Pompoen met pasta, oxaliswortel, gerookte boerenkool en Oudwijker Fiore. En vanaf nu elke zondag bereidt de chef een Sunday roast in onze bbq-oven.

Lekker gemaakt? Lees verder voor de hele menukaart of reserveer direct een tafel bij Bistro Karel 5. Schuif bij ons in de bistro aan voor zowel lunch of diner. Liever reserveren voor een Afternoon Tea, bekijk hier het menu. Of bestel een cadeaubon!

CAROLUS MENU
Een maandelijks wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
2 gangen 34                  2 glazen 14
3 gangen 38,50             3 glazen 20
4 gangen 46                  4 glazen 25
MARKETENTSTER MENU
3 gangen 39,75             3 glazen 20
4 gangen 46                  4 glazen 25
SUNDAY ROAST
Speciaal op zondag bereidt chef een Sunday roast in onze bbq-oven.
Per persoon 28

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief