Menu Bistro

Klassiek met een creatieve twist

In onze Bistro met kloosterkeuken in Utrecht bereidt chef-kok Mat Zwetsloot dagelijks klassieke gerechten van seizoensproducten, vaak uit eigen regio. Onze Bistro menukaart bevat zowel à la carte gerechten als maandmenu’s. Klassieke gerechten, maar altijd met een creatieve twist.

Nu op onze Bistro menukaart vegetarische gerechten als Pompoen met pasta, oxaliswortel, gerookte boerenkool en Oudwijker Fiore. En vanaf nu elke zondag bereidt de chef een Sunday roast in onze bbq-oven.

Lekker gemaakt? Lees verder voor de hele menukaart of reserveer direct een tafel bij Bistro Karel 5. Schuif bij ons in de bistro aan voor zowel lunch of diner. Liever reserveren voor een Afternoon Tea, bekijk hier het menu. Of bestel een cadeaubon!

CAROLUS MENU
Een maandelijks wisselend menu waarin de chef en zijn keukenbrigade hun favoriete seizoensproducten gebruiken.
2 gangen 34                  2 glazen 14
3 gangen 38,50             3 glazen 20
4 gangen 46                  4 glazen 25
MARKETENTSTER MENU
3 gangen 39,75             3 glazen 20
4 gangen 46                  4 glazen 25
SUNDAY ROAST
Speciaal op zondag bereidt chef een Sunday roast in onze bbq-oven.
Per persoon 28

Voorgerechten

Download als PDF NL

Kingboleet

Bbq, gele biet, bleekselderij, miso, spelt, lavasolie

14

Gepocheerd ei

Brioche, ‘messeklever’ kaas, rode ui, biet, salsa verde

12

Schelvis

Ponzu, gerookte crème fraîche, radijs, wilde rijst

16

Coquille

Hollandaise met beurre noisette, knolselderijbouillon, dragon

21

Parelhoenfilet

Artisjok, kardoen, oude geitenkaas, groene olijf

15

Pulled boar

Pastinaaksaus, mini pastinaak, penang curry, kastanje

16

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Witte kool

Kimchi, bloemkool, bundelzwam, filo, geitenyoghurt

17

Pompoen

Pasta, oxaliswortel, gerookte boerenkool, Oudwijker Fiore

19

Roodbaarsfilet

Zuurkool, bospeen, BBQ uien crème, pimenton

22

Rogvleugel

Viskoekje, prei, mosselen, bimi, citroen, vadouvan

25

USA-steak

Truffelaardappel, witlof, chorizo, sherrysaus

24

Hert

Haas en stoof, cranberry, aardpeer, rode kool, cassia

25

Nagerechten

Download als PDF NL

Kweepeer-ijs

Marshmallow, kaneelcremeux, amandelcake

9

Dulcey chocolade

Compote met banaan, crumble, dragon-ijs

11

Omelette Siberienne

Roomijs met tonkabonen, italiaans schuim, bosbes, rode biet

10

Ambachtelijke kazen

Van boerderij 'Lindenhoff'

12

Kleine Kaart

Download als PDF NL

Caesar

Kippendijen, ansjovis, rode ui, little gem, parmezaan, ei, spek

14

Bulgursalade

Groene kruiden, saffraan, abrikoos, burrata, mesclun, hazelnoten

13

Pompoensoep

Zuurkool, broccoli, crumble van oude geitenkaas

9

Hamburger

Briochebrood, bbqsaus, rode ui, kaas, spek, tomaat, augurk, friet

16

Landbrood zalm

Salsa verde, uiencompote, gerookte crème fraîche, spinazie

15

Landbrood vegetarisch

Baba ganoush van pastinaak, paddenstoelen, ‘messeklever’ kaas

11

Landbrood MRIJ ribeye

Knolselderij, dragon, pecannoten, rode kool, moutarde frisee

15

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief