(brasserie) goeie louisa utrecht

Nu Bistro Karel 5

Onze Goeie Louisa. De Goeie Louisa zoals u die misschien wel kent van vroeger, is in een nieuw jasje gestoken. We hebben de afgelopen tijd flink verbouwd. En tijdens deze verbouwing hebben wij de naam van Goeie Louisa ook vernieuwd. Wij stellen u graag voor: ‘Bistro Karel 5’.
Via deze weg willen wij dan ook afscheid nemen van brasserie Goeie Lousia, maar heten wij u van harte welkom bij Bistro Karel 5!

Bistro Karel 5, het nieuwe Goeie Louisa

Onze Brasserie Goeie Louisa is nu een stuk groter geworden en wij geven jullie nu de mogelijkheid om te genieten van onze aangrenzende knusse open kloosterkeuken. Hier kunt u genieten van Goeie Louisa haar traditionele gerechten. In onze kloosterkeuken hebben wij chef-kok Mat Zwetsloot die dagelijks voor u klaar staat. Hij maakt voor u klassieke gerechten van seizoensproducten die vaak uit eigen regio komen. Wilt u langs komen voor een lekker kop koffie met taart of een heerlijk glas wijn? Dan bent u vanzelfsprekend welkom in onze bistro. Wij hebben een verrassende borrelkaart dat meer omvat dan alleen bitterballen. Op het ruime terras in de appel-en perenboomgaard van voorheen Goeie Louisa, maar nu Bistro Karel 5, ervaart u een heerlijke open en casual sfeer. Schuif lekker aan op het terras als de zon schijnt, of kom lekker warm binnen bij een koudere dag bij de voorheen Goeie Louisa.

alles is mogelijk

Bij onze bistro is veel mogelijk. We organiseren in het voorheen Goeie Louisa, verschillende soorten evenementen of lunches. Onze brasserie is erg geliefd onder de locals van Utrecht. Maar toeristen en zakenmensen hebben onze bistro inmiddels ook ontdekt. Wat ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt door de informele ‘casual classic’ sfeer zoals je gewend was van Goeie Louisa. 
Daarnaast heeft onze kwaliteitskeuken een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
En kent u onze internationale wijnkaart al? Die stemmen wij zorgvuldig af op onze dagmenu’s en á la carte-gerechten. Komt u gezellig met uw vrienden of familie gerust langs om een heerlijk glas van onze wijnkaart te proeven die Goeie Louisa, nu Bistro Karel 5, voor u wilt serveren! 
Als u onze afternoon tea eens wilt proberen, is dat zeker aan te raden. Het is een subtiele variant op de high tea. U kunt hiervoor vanaf 14:00 terecht in onze Goeie Louisa.

Reserveer een plek in onze Bistro

Neem afscheid van Goeie Louisa, en verwelkom Bistro Karel 5! Voor alle gelegenheden; van zakenlunches en -diners tot een familieborrel en een afternoon tea met je vriendinnen: U bent van harte welkom bij Bistro Karel 5. U kunt online reserveren voor een tafel in onze authentieke bistro Goeie Louise met haar vernieuwde naam: Bistro Karel 5. Mailen of bellen kan natuurlijk ook. Dat kunt u doen op het volgende nummer: +31(0)302337595.