cadeaubon

Het perfecte cadeau

Geef een experience bij Karel 5 cadeau. Verras iemand met een culinaire ervaring in het Restaurant of de Bistro in hartje Utrecht! Wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring voor jouw dierbaren of zakelijke relatie. De mogelijkheden zijn legio: van een diner bij Restaurant Karel 5 of Bistro Karel 5 tot een afternoon tea. 

Een perfect cadeau

U hoeft niet lang te twijfelen. Een ervaring is namelijk het leukste cadeau om te krijgen en te geven. Met een combinatie van eten, drinken, ontspanning en wellness in de mooiste stad van het land, is het altijd een passende attentie.

Ophalen bij de receptie - binnen 24 uur!

U kunt de cadeaukaart ophalen bij de receptie (Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1, Utrecht). De cadeaukaart ligt binnen 24 uur voor u klaar. U kunt het bedrag voldoen en de cadeaukaart direct meenemen. Zo heeft u binnen een korte tijd nog een geheel verzorgd cadeau.

Per post toesturen

U kunt er ook voor kiezen om de cadeaukaart per post te laten sturen. Echter kost dit iets meer tijd. Hiervoor moet eerst het bedrag bij ons op de rekening binnen zijn. Meer informatie over de betaling sturen wij u per mail, nadat u de aanvraag heeft ingediend. Hoe snel de betaling bij ons binnen is, is afhankelijk van de bank. Na de ontvangen betaling wordt de cadeauvoucher gemaakt en zo spoedig mogelijk op de post gedaan. Wij kunnen geen levertijd garanderen en zijn hierbij afhankelijk van het postbedrijf. Graag verzoeken wij u om voor de zekerheid rekening te houden met een levertijd van 5 werkdagen. De verzendkosten van de cadeaukaart bedragen €4.

nog vragen?

Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar info@karelv.nl of stel uw vraag aan de receptie via +31(0)302337555.