GRAND HOTEL KAREL V

Geachte gast,

In ons monumentale pand en in onze grote tuinen hebben we gelukkig veel ruimte. Meer dan voldoende om u en uw gasten op een veilige manier te kunnen ontvangen. Daarnaast hebben wij natuurlijk alle noodzakelijke maatregelen getroffen om een veilige omgeving te garanderen.

Wij controleren uw QR-code  door deze te scannen op uw telefoon. Een geldig bewijs heeft u als u volledig gevaccineerd bent, een negatieve test binnen 24 uur heeft of al corona heeft gehad.

Lees hieronder meer over de exacte details. Voor vragen kunt u contact opnemen met +31 (0)30 233 75 55.

Hartelijke groet,

Team Grand Hotel Karel V

Maatregelen

Hotel:

Wij zijn zowel voor overnachtende hotelgasten als voor gasten van buitenaf geopend. Als u incheckt in het hotel, dan vragen wij u daar alvast uw QR-code te tonen. Dit is dan direct gecontroleerd voor de wellness en fitness, die tot 23:00 geopend zijn (enkel op reservering).

Het ontbijt wordt geserveerd in het restaurant en kan in tijdsloten van een uur worden gereserveerd. Wij vragen u om deze vroegtijdig door te geven voor een goede en veilige spreiding. Gedurende de dag is het ook mogelijk om roomservice te bestellen.

Gasten en medewerkers dragen altijd een mondkapje bij beweging door het gebouw. Ook geldt de 1,5 meter regel in het gehele pand.

Faciliteiten:

Om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen, is de wellness enkel op reservering beschikbaar, met een maximum van 6 personen per tijdslot. Voor de fitness dient u ook te reserveren en hier geldt een maximum van 2 personen. We werken met tijdsloten van een uur. Zo kunt u rustig en veilig ontspannen tijdens uw verblijf. De controle van de QR-code is al gedaan bij check-in.

Restaurants:

Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5 zijn beide geopend tot 22:00. In de restaurants hebben gasten een vaste zitplaats. Toegangsbewijs en mondkapjes zijn hier verplicht. Mondkapjes mogen af, zodra u plaats heeft genomen.

Meetings & events:

Zakelijke bijeenkomsten en evenementen zijn weer mogelijk tot 22:00, waarbij de 1,5 meter maatregel wordt gehanteerd. Hierbij is een vaste zitplaats en het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Ben je in beweging, dan is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze mag af zodra je op je plek zit. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met events@karel5.nl