GRAND HOTEL KAREL V

Geachte gast,

In ons monumentale pand en in onze grote tuinen hebben we gelukkig veel ruimte. Meer dan voldoende om u en uw gasten op een veilige manier te kunnen ontvangen. Daarnaast hebben wij natuurlijk alle noodzakelijke maatregelen getroffen om een veilige omgeving te garanderen.

Vanaf 25 september zijn wij genoodzaakt om onze lunch- en dinergasten te vragen naar een geldig vaccinatie-, test- of herstelbewijs. Wij controleren dit door het scannen van een QR-code op uw telefoon. Mocht u niet in het bezit zijn van een geldig bewijs, dan mogen wij u wel lunch of diner serveren op een van onze terrassen of op uw hotelkamer.

Een geldig bewijs heeft u als u volledig gevaccineerd bent, een negatieve test binnen 24 uur heeft of de afgelopen 6 maanden corona heeft gehad.

Lees hieronder meer over de exacte details. Voor vragen kunt u contact opnemen met +31 (0)30 233 75 55.

Hartelijke groet,

Team Grand Hotel Karel V

Maatregelen

Hotel:

Ons hotel is geopend voor zowel hotelgasten, als voor gasten die enkel gebruik willen maken van het restaurant, de bistro of de bar en lounge. U heeft geen toegangsbewijs nodig als u incheckt in het hotel, maar wel als u plaats neemt in een van onze restaurants of de bar & lounge. Onze medewerkers zijn er om u te helpen en geven aanwijzingen waar nodig.

In het hotel zijn nog een aantal openbare ruimtes voorzien van desinfecterende gel. Algemene ruimtes en contactoppervlakten worden meermaals per dag schoongemaakt.

Faciliteiten:

Om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen, zijn de wellness en de fitness enkel op reservering. Hierbij werken we in tijdsloten van een uur met een maximaal aantal toegestane personen. Zo kunt u rustig en veilig ontspannen tijdens uw verblijf. Hier controleren wij niet op een vaccinatie-, test- of herstelbewijs.

Restaurants:

Mocht uw tijdens uw bezoek willen lunchen (alleen bij Bistro Karel 5) of dineren (zowel bij Restaurant Karel 5, als bij Bistro Karel 5) dan kan dat uiteraard. Wel dient u in het restaurant, de bistro, de bar & lounge en in de zalen in het bezit te zijn van een geldig vaccinatie-, test- of herstelbewijs.

Voor dineren bij Restaurant Karel 5 is het noodzakelijk om een reservering te maken. Dit kan via www.karel5.nl/restaurant of via +31(0) 30 233 75 55.

Meetings & events:

De 1,5 meter maatregel is komen te vervallen, maar er wordt in onze zalen wel gevraagd om een toegangsbewijs. Deze mag elektronisch getoond worden of met een geprinte versie.