GRAND HOTEL KAREL V

Geachte gast,

In ons monumentale pand en in onze grote tuinen hebben we gelukkig veel ruimte. Meer dan voldoende om u en uw gasten op een veilige manier te kunnen ontvangen. Daarnaast hebben wij natuurlijk alle noodzakelijke maatregelen getroffen om een veilige omgeving te garanderen.

Wij controleren uw QR-code  door deze te scannen op uw telefoon. Een geldig bewijs heeft u als u volledig gevaccineerd bent, een negatieve test binnen 24 uur heeft of de afgelopen 6 maanden corona heeft gehad.

Lees hieronder meer over de exacte details. Voor vragen kunt u contact opnemen met +31 (0)30 233 75 55.

Hartelijke groet,

Team Grand Hotel Karel V

Maatregelen

Hotel:

Ons hotel is geopend voor uitsluitend overnachtende hotelgasten. Als u incheckt in het hotel, dan vragen wij u daar uw QR-code te tonen. Dit is dan direct gecontroleerd voor de wellness en fitness, die tot 23:00 geopend zijn (enkel op reservering).

Overnachtende gasten kunnen gedurende de dag gebruik maken van roomservice. Het ontbijt en diner worden geserveerd in tijdsloten. Wij vragen u om deze vroegtijdig door te geven voor een goede en veilige spreiding.

Gasten en medewerkers dragen altijd een mondkapje bij beweging door het pand. Ook geldt de 1,5 meter regel in het gehele pand.

Faciliteiten:

Om de veiligheid van onze gasten te kunnen waarborgen, is de wellness enkel op reservering beschikbaar per kamer. Voor de fitness dient u ook te reserveren en hier geldt een maximum van 2 personen. We werken met reserveren in tijdsloten van een uur. Zo kunt u rustig en veilig ontspannen tijdens uw verblijf. De controle van de QR-code is al gedaan bij check-in.

Restaurants:

Helaas zijn op dit moment zowel Restaurant Karel 5 als Bistro Karel 5 gesloten tot ten minste 14 januari 2022.

Meetings & events:

Op dit moment zijn wij alleen beschikbaar voor cursussen en trainingen, theorie- en praktijkexamens noodzakelijk voor de uitoefening van beroep en/of bedrijf. Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met events@karel5.nl