trouwlocatie utrecht

Culinair entertainment

Karel 5 maakt het mogelijk om vele culinaire activiteiten uit twee keukens te combineren met alles wat een trouwlocatie te bieden heeft. Daarom is Karel 5 de perfecte trouwlocatie in Utrecht. Onze gedreven medewerkers op de trouwlocatie in Utrecht zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren – van bruidstaart en receptie tot diner en feestavond. Met als kers op de taart: een heerlijke bruidsnacht in onze romantische bruidssuite op onze trouwlocatie in Utrecht. Wij bieden culinair en live entertainment met food, drinks en romantiek. Maar u kunt ook de romantiek ervaren in onze wellness centre in Utrecht.

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht?

Als u op zoek bent naar een trouwlocatie in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Karel 5 bieden wij verschillende mogelijkheden om van uw dag een perfecte dag te maken. Naast alle mogelijkheden die wij bieden voor uw trouwdag, beschikken wij over een prachtige trouwlocatie in Utrecht. Door de groene omgeving van onze tuinen en de historie maakt Karel 5 uw trouwlocatie uniek. Het monumentale karakter wordt gevormd door de klooster en militair hospitaal op de locatie. Net zoals al onze zalen, beschikken zij over een eigen geschiedenis met een prachtig karakter. Alle zalen zijn uniek en daardoor is er volop keuze voor de receptie-en/of diner. Door onze veertiende-eeuwse eikenhouten boogconstructie van het dak in de Unico van Wassenaerzaal, ervaar je de authentiekheid van deze trouwlocatie. Tevens is deze zaal in Utrecht uiterst geschikt voor een feestavond op uw bruiloft. Heet jullie gasten welkom op jullie bijzondere dag onder het genot van een drankje!

Culinair entertainment, van bruidstaart tot feestavond

Vervolgens kunnen jullie aanschuiven voor het diner op de trouwlocatie. Hier kan in alle rust genoten worden van een culinary experience. In deze experience kunt u kiezen uit bistronomische of gastronomische invulling. Van vijfgangenmenu of gourmetgerechten tot eerlijke kloostergerechten. Er is van alles mogelijk! Onze gastronomie is onze expertise en dat zult u proeven in de heerlijke signaturen dishes van onze chef’s. Uiteraard schenken wij ook heerlijke wijnen naar smaak bij de gerechten. Dineren kan bij Karel 5 tot 135 gasten. Het diner serveren wij desgewenst in Bistro Karel 5, Restaurant Karel 5 of in een van onze bijzondere zalen voor uw trouwlocatie in Utrecht. Wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond in Utrecht.

Een trouwlocatie in Utrecht met mogelijkheid tot luxe overnachting

Nadat u genoten hebt van jullie fantastische dag is het mogelijk om te overnachten bij Karel 5. U kunt verblijven in onze romantische suite op deze trouwlocatie in Utrecht. De suite heeft een prachtig hemelbed en chaise longue. In de kamer treft u een badkamer met bubbelbad waarin u uitkijkt op een prachtige sterrenhemel maar ook op de Domtoren en op de groene tuinen. Perfect voor uw huwelijksnacht in Utrecht.

Meer informatie over onze officiële trouwlocatie in Utrecht?

Kan jij ook niet wachten op zoveel romantiek in Utrecht? Maak een afspraak voor een rondleiding en bespreek jullie huwelijksdag met ons. Wij zijn benieuwd naar jullie trouwlocatie wensen!
Bel +31(0)30 233 75 50.