Inspiratie Brochure

Op zoek naar een inspirerende oplossing voor een evenement in Utrecht-centrum? Kleinschalig of grootschalig? Wil je vergaderen in de Anna van Oostenrijk zaal en lunchen in de appelboomgaard? Of kies je voor een borrel in de Graanzolder en diner in de bistro? Willen jullie in stijl dineren tijdens jullie bruiloft en afsluiten met een feest in de Caves Caroli?

Voor alle evenementen kun je bij Grand Hotel Karel V in Utrecht terecht. Daarbij zijn de keuzemogelijkheden legio: van intiem en authentiek tot grootschalig en zakelijk. Ook onze culinaire oplossingen zijn divers. Wij bieden lunch en diner tot 135 personen, maar onze gasten kunnen ook besloten dineren in een van onze zalen. Keuzes maken is soms niet eenvoudig. Vooral als er zoveel leuks is om uit te kiezen! Om het onze gasten wat makkelijker te maken, hebben we een inspiratiebrochure gemaakt. Maar let op, het biedt geen uitputtend overzicht van álle mogelijkheden..

 

  • Inspired By

    Bekijk onze inspiratiebrochure en proef de sfeer van Karel 5 Gastro · Bistro · Events. We stellen je graag voor aan ons restaurant, bistro, meetings & events en het hotel.

    Open de PDF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief