Meetings bij Karel 5 in Utrecht: van economy tot business class

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer dan jouw meeting, workshop of congres bij Karel 5 in Utrecht. Onze vergaderarrangementen zijn compleet en verrassend op alle gebieden. En dat geldt ook voor de prijs-kwaliteitverhouding! Bij ons kun je in alle rust en out of the office vergaderen op steenworp van de bruisende stad Utrecht.

Karel 5 biedt een capaciteit van 4 tot 150 personen in iedere benodigde setting. Van statig en chic tot intiem en informeel. Onze zalen en multifunctionele ruimtes zijn uiteraard voorzien van alle denkbare faciliteiten – zoals moderne audiovisuele middelen. En niet onbelangrijk: wij bieden een inspirerende omgeving voor meetings, brainstormsessies, workshops of onderhandelingen.

Tussendoor kun je je benen strekken op ons historische binnenterrein in hartje Utrecht. Of even afstand nemen van alles en bijkomen bij de openhaard in onze Bar & Lounge.

Vergaderarrangementen in Utrecht van economy tot businessclass

We bieden vergader packages op maat. Zo combineer je bijvoorbeeld een meeting met een lunch in een van onze zalen, of juist een diner geserveerd in het restaurant. Natuurlijk zorgen wij zo gewenst voor de bistronomische of gastronomische omlijsting!  Zo heb je altijd de keuze uit twee prijsniveaus. Kortom, bij Karel 5 in Utrecht vind je vergaderarrangementen van economy tot businessclass. Van koffiebreak tot borrelen met finger food, appetizers en drinks. Wij bieden bovendien ruime parkeergelegenheid op korte loopafstand van Grand Hotel Karel V in Utrecht-centrum.

Vergaderarrangementen zijn beschikbaar vanaf 8 personen. Alle arrangementen zijn inclusief zaalhuur in een door Karel 5 te bepalen zaal, onbeperkt koffie, thee en mineraalwater. In alle zalen is gebruik van Wifi, een LED scherm of beamer met projectiescherm en flipover inbegrepen. Tevens liggen er notitieblokjes en pennen voor u klaar.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze vergaderarrangementen.

 

  • 59
  • 66,50
  • 75
  • 82

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief