Meetings bij Karel 5 in Utrecht: van economy tot business class

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht? Organiseer dan jouw meeting, workshop of congres bij Karel 5 in Utrecht. Onze vergader- en congresarrangementen zijn compleet en verrassend op alle gebieden. En dat geldt ook voor de prijs-kwaliteitverhouding! Bij ons kun je in alle rust en out of the office vergaderen op steenworp van de bruisende stad Utrecht.

Karel 5 biedt een capaciteit van 4 tot 150 personen in iedere benodigde setting. Van statig en chic tot intiem en informeel. Onze zalen en multifunctionele ruimtes zijn uiteraard voorzien van alle denkbare faciliteiten – zoals moderne audiovisuele middelen. En niet onbelangrijk: wij bieden een inspirerende omgeving voor meetings, brainstormsessies, workshops of onderhandelingen.

Tussendoor kun je je benen strekken op ons historische binnenterrein in hartje Utrecht. Of even afstand nemen van alles en bijkomen bij de openhaard in onze Bar & Lounge. Mogelijkheden en aanleidingen genoeg om er even tussenuit te sneaken.

Vergaderarrangementen in Utrecht van economy tot businessclass

We bieden vergader packages op maat. Zo combineer je bijvoorbeeld een meeting met een lunch in een van onze zalen, of juist een diner geserveerd in het restaurant. Natuurlijk zorgen wij zo gewenst voor de bistronomische of gastronomische omlijsting!  Zo heb je altijd de keuze uit twee prijsniveaus. Nieuw zijn onze scherpe condities op meerdaagse arrangementen, met overnachting bij Grand Hotel Karel V. Kortom, bij Karel 5 in Utrecht vind je vergaderarrangementen van economy tot businessclass. Van koffiebreak tot borrelen met finger food, appetizers en drinks. Wij bieden bovendien ruime parkeergelegenheid op korte loopafstand van Grand Hotel Karel V in Utrecht-centrum

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag naar onze vergaderarrangementen.

 

  • 56,50
  • 112,50
  • 69
  • 147

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief