Trouwen in Utrecht in een feeeërieke en eigentijdse omgeving

Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Wij bieden culinair en live entertainment met food, drinks en romantiek. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren – van bruidstaart en receptie tot diner en feestavond. Live muziek is toegestaan, tot 60 decibel. Met als cream on the cake: een pikante bruidsnacht in onze romantische bruidssuite. Natuurlijk ontbreken de rozenblaadjes, champagne en mooie momenten in ons wellness centre niet!

Meer weten over de trouwmogelijkheden bij Karel 5 Events? Maak een afspraak voor een rondleiding en bespreek jullie huwelijksdag met ons. Wij zijn benieuwd naar jullie wensen! Bel +31(0)30 233 75 50 of vul het aanvraagformulier in.

Tip!

 

9 APRIL TROUWINSPIRATIEMIDDAG –

Kom naar onze trouwinspiratiemiddag ‘Wedding Essentials’ op 9 april en laat de professionals met u  meedenken over de dag van uw leven.

Ja, ik wil! Hotelarrangement in Utrecht

Maak uw dag compleet met een overnachting in onze bruidssuite. Of kies een suite naar keuze. Geniet van ons wellness centre, Champagne en rozenblaadjes op de kamer en een uitgebreid ontbijt. Kan jij ook niet wachten op zoveel romantiek? Meer informatie via de hotel website of contact reservations@karelv.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief