Trouwen in Utrecht in een feeërieke en eigentijdse omgeving

Grand Hotel Karel V is een officiële trouwlocatie met sfeer en elegantie. Wij bieden culinair en live entertainment met food, drinks en romantiek. Onze gepassioneerde medewerkers zorgen voor een fantastische dag waarin wij alles tot in detail voor jullie organiseren – van bruidstaart en receptie tot diner en feestavond. Live muziek is toegestaan, tot 60 decibel. Met als cream on the cake: een pikante bruidsnacht in onze romantische bruidssuite. Natuurlijk ontbreken de rozenblaadjes, champagne en mooie momenten in ons wellness centre niet!

DREAM WEDDING

De bruiloft van je dromen plannen? Weet jij precies wat je wilt of ben je juist op zoek naar extra inspiratie? Laat je verrassen door de mogelijkheden van Karel 5!

Ontvangst

Van een arrivé per boot tot klassiek trouwvervoer. Bij Karel 5 kan je als bruidspaar op spectaculaire wijze worden ontvangen door alle genodigden. Begroet elkaar onder het genot van een kop koffie, (verse kruiden) thee en frisdrank. Natuurlijk zal het aan patisserie niet ontbreken.

Huwelijksceremonie

Na het ontvangst kan de officiële huwelijksceremonie beginnen! Buiten trouwen? Bij Karel 5 kunnen jullie in de feeërieke tuinen elkaar het Ja-woord geven onder een eeuwenoude Plataan. Liever in de winter trouwen wanneer de sneeuw het iconische witte pand omtovert tot een sprookjesachtig tafereel? Trouw dan in een van onze bijzondere zalen met historische allure. Authentieker dan de veertiende-eeuwse eikenhouten boogconstructie van het dak in de Unico van Wassenaer zaal wordt het niet.

Trouwreceptie

Proost met bubbels op jullie als kersvers echtpaar bijvoorbeeld in de Maria van Hongarije zaal. De marmeren vloer, het schitterende balkenplafond met kroonluchters en prachtige schouw geven een chique klassieke uitstraling. Geniet van alle gelukwensen welke jullie in ontvangst mogen nemen en snijd samen de bruidstaart aan. Het gezelschap wordt tijdens de borrel voorzien van uitgeserveerde drankjes en exclusieve hapjes.

Culinary Experience

Veelste snel gaat de dag voorbij en schuiven jullie aan voor het diner, waar in alle rust genoten kan worden van een culinary experience. Want wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire avond. Terwijl de smaakpapillen worden geprikkeld met verleidelijke signature dishes en een avontuurlijke wijnreis, zijn het de sketches en speeches die jullie hart strelen.

Dit arrangement is beschikbaar voor 125,50 per persoon Inspired by Bistro of 186 per persoon Inspired by Gastro.

Hoe ziet jullie dream wedding eruit? Maak een afspraak voor een rondleiding en bespreek jullie huwelijksdag met ons. Wij zijn benieuwd naar jullie wensen! Bel +31(0)30 233 75 50 of vul het aanvraagformulier in.

Tip!

Lunch op jullie bruiloft in onze appel- en perenboomgaard, dineer in onze chique middeleeuwse eetzaal en sluit af met een feest!

Ja, ik wil! Hotelarrangement in Utrecht

Maak uw dag compleet met een overnachting in onze bruidssuite. Of kies een suite naar keuze. Geniet van ons wellness centre, Champagne en rozenblaadjes op de kamer en een uitgebreid ontbijt. Kan jij ook niet wachten op zoveel romantiek? Meer informatie via de hotel website of contact reservations@karelv.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief