Feestdagen menu’s

De winterse feestdagen komen er weer aan

Wilt u de feestdagen in stijl vieren, door een “Casual Classic” diner in onze Bistro Karel 5, één van de oudste kloosterkeukens van Nederland?  Of geniet u liever van een “Elegant Dining’’ experience in het klassieke Restaurant Karel 5, bereid door topchef Vito Reekers? Na afloop overnachten in een unieke hotelkamer? Dan bent u bij Grand Hotel Karel V aan het juiste adres!

We verrassen u graag met speciale gerechten. Geniet van onze winterse feestelijke menu’s, terwijl u geniet van de Historical Hospitality van onze medewerkers. Voor een avond met vele culinaire hoogtepunten in een ongedwongen sfeer. U kunt telefonisch een tafel reserveren bij Restaurant Karel 5 of bij Bistro Karel 5, door te bellen naar: +31 (0)30 233 75 55 of per mail via restaurant@karel5.nl of bistro@karel5.nl.

GASTRO KERST DINER – vanaf 18:30 uur
7-gangen
Menu inclusief Champagne aperitief 119,50
Menu inclusief Champagne aperitief,
begeleidende wijnen,water, koffie en
friandises 174,50

BISTRO KERST LUNCH – vanaf 13:00 uur
4-gangen
Menu inclusief aperitief 55,50
Menu inclusief aperitief, begeleidende wijnen, water, koffie en friandises 89,50
BISTRO KERST DINER – vanaf 19:00 uur
5-gangen
Menu inclusief Champagne aperitief 69,50
Menu inclusief Champagne aperitief, begeleidende wijnen, water, koffie en friandises 104,50

GASTRO KERST DINER | 7-gangen

Coquille

Groene appel, yuzu, koriander

Krab

Burrata, avocado, radijs

Hamachi

Parmezaan, dashi, citrus

Cecina de Leon

Vichyssoise, oester, zilte groente

Kalfswang

Raviolo, pata negra, zwarte truffel

Hert

Studentenhaver, kruidkoek, eendenlever, kweepeer

Pompoen

Chocolade, duindoornbes, cru de cacao

BISTRO KERST LUNCH | 4-gangen

Harder

Ceviche, zandwortel, Nicola aardappel, zilte zeegroente, algenpoeder

Grietfilet

Verse pasta, bouillabaise, Noordzeekrab, safraan, chutney van prei

“Dubbeldoelkoe” entrecote

Dry aged, trompet de la mort, oerbiet, borsjtsj

Pompoen

Kumquat, witte chocolade, kardemom

BISTRO KERST DINER | 5-gangen

Harder

Ceviche, zandwortel, Nicola aardappel, zilte zeegroente, algenpoeder

Nagelhout

Witlof, “Zilte Duinen” kaas, mosterd, ui

Grietfilet

Verse pasta, bouillabaise, Noordzeekrab, safraan, chutney van prei

Dubbeldoel entrecote

Dry aged, Trompet de la mort, oerbiet, borsjtsj

Pompoen

Kumquat, witte chocolade, kardemom

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief