Feestdagen menu’s

De winterse feestdagen komen er weer aan

Wilt u de feestdagen in stijl vieren, door een “Casual Classic” diner in onze Bistro Karel 5, één van de oudste kloosterkeukens van Nederland?  Of geniet u liever van een “Elegant Dining’’ experience in het klassieke Restaurant Karel 5, bereid door topchef Vito Reekers? Na afloop overnachten in een unieke hotelkamer? Dan bent u bij Grand Hotel Karel V aan het juiste adres!

We verrassen u graag met speciale gerechten. Geniet van onze winterse feestelijke menu’s, terwijl u geniet van de “Historical Hospitality” van onze medewerkers. Voor een avond met vele culinaire hoogtepunten in een ongedwongen sfeer. U kunt telefonisch een tafel reserveren bij Restaurant Karel 5 of bij Bistro Karel 5, door te bellen naar: +31 (0)30 233 75 55 of per mail via restaurant@karel5.nl of bistro@karel5.nl.

GASTRO KERST DINER – om 18:30 uur
7-gangen
Menu inclusief Champagne aperitief 122
Menu inclusief Champagne aperitief,
begeleidende wijnen,water, koffie en
friandises 177

BISTRO KERST LUNCH – om 12:30 uur
4-gangen
Menu inclusief aperitief 58
Menu inclusief aperitief, begeleidende wijnen, water, koffie en friandises 92
BISTRO KERST DINER – vanaf 19:00 uur
5-gangen
Menu inclusief Champagne aperitief 72
Menu inclusief Champagne aperitief, begeleidende wijnen, water, koffie en friandises 110

GASTRO KERST DINER | 7-gangen

Zeebaars

Radijs, Anna Gold kaviaar, kamille

Wagyu tartaar

Oester, kropsla, mierikswortel

Coquille

Gado gado, pinda, boemboe

Tarbot

Runderwang, knolselderij, zwarte truffel

Langoustine

Pompoen, ras el hanout, duindoornbes

Hert

Studentenhaver, kweepeer, eendenlever

Valrhona Caraïbe 66%

Koffie, tonkaboon, single malt whiskey

BISTRO KERST LUNCH | 4-gangen

Koningsbaars

Sashimi, gele peen, flan met venkel, sumak

Schartong filet

Bouillon van laos en sereh, spitskool, oesterzwam

Hert

Pastinaak, foelie, hazelnoot, rode kool, cassia

Red velvet cake

Cranberry, witte chocolade, karnemelk

BISTRO KERST DINER | 5-gangen

Koningsbaars

Sashimi, gele peen, flan met venkel, sumak

Schartong filet

Bouillon van laos en sereh, spitskool, oesterzwam

Eidooier

Romige boekweit, aardpeer, truffel, beurre blanc

Hert

Pastinaak, foelie, hazelnoot, rode kool, cassia

Red velvet cake

Cranberry, witte chocolade, karnemelk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief