Terug naar overzicht

#Functieinbeeld: Jet Aalders

Met #functieinbeeld zetten we één van de medewerkers van Grand Hotel Karel V of Karel 5 Gastro Bistro Events in de schijnwerpers. Vandaag willen wij jou voorstellen aan onze nieuwe Bistro & Bar Lounge Manager Jet Aalders. Mirck Klerk is gepromoveerd naar Operationeel Manager en maakt nu plaats voor Jet. Zij werkte hiervoor als Supervisor bij de Bistro Karel 5. Daarom zoeken we nog iemand die Jet haar plek wil innemen, bekijk hier snel de vacature voor Supervisor Bistro Karel 5.

1. Wie ben je en wat doe je?
Jet Aalders,  Bistro & Bar Lounge Manager.

2. Hoelang werk je hier al?
Ik ben hier 5 jaar geleden begonnen als stagiaire, in de toen nog hetende Brasserie Goeie Louisa. Na mijn stage heb ik nog een tijdje parttime gewerkt in het  Restaurant Karel 5 en daarna fulltimer geworden bij de Bistro. Na een jaartje door gegroeid als Supervisor. En sinds 1 februari mag ik mezelf Bistro & Bar Lounge Manager noemen!

3. Waarom bij Grand Hotel Karel V?
Om heel eerlijk te zijn ben ik hier begonnen gewoon om dat ik een stage nodig had.. naarmate de tijd vorderde ben ik echt verliefd geworden op dit pand. De geschiedenis, de klassieke sfeer, de karakteristiek. Het is wat mij betreft het mooiste pand/hotel van Utrecht.

4. Wat is het leukste aan je werk?
Het leukste aan mijn werk vind ik in zo een groot team werken. Het team van de Bistro bestaat ongeveer uit 25 collega’s. Iedereen is verschillend, maar verschrikkelijk gastvrij. Ik vind het fantastisch om op een drukke avond met mijn team een geweldige avond weg te draaien, met alleen maar tevreden gasten.

5. Wat is het minst leuke aan je werk?
Als gasten ontevreden zijn. Het doel van mijn werk is natuurlijk iedereen zo blij mogelijk te maken. Helaas is dit niet altijd haalbaar..

6. Als je voor 1 dag van baan mag ruilen, wat zou je dan doen?
Beetje een cliché antwoord, maar om heel eerlijk te zijn zou ik dat niet willen. Ik ben natuurlijk net begonnen in mijn nieuwe functie, wat mij heel veel uitdaging bied. Als ik dan toch antwoord moet geven, dan een baan waar je heel veel moet reizen zodat ik lekker veel van de wereld kan zien.

7. Wat is je favoriete gerecht?
Tournedoss rossini, mooi stukje vlees met foie gras. Die we op zondag serveren als Sunday roast.

8. Heerlijk pilsje of een fris wijntje?
Beide! Ik ben een echte wijn liefhebber en drink graag gepaard met het eten een heerlijk wijntje. Alhoewel ik ’s avonds in de kroeg ook heel graag een biertje drink.

9. Wat moet je echt een keer doen als je in Utrecht bent?
De Dom beklimmen natuurlijk. Verschrikkelijk mooi uitzicht en je zit midden in de stad en je kunt lekker langs de Oude Gracht lopen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief