MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis in Utrecht

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten, zoals de Noordzeekrab met Kamille en witte grapefruit geserveerd. Of wat dacht u van één van onze signature dishes met koningsbaars, tom yam, kaffir limoen, wakame, rettich en gemberbier? Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

SIGNATURE MENU
5 gangen 72
wijnen 38
ELEGANT MENU
7 gangen 82
wijnen 50
CHEF’S MENU
Laat u verrassen!

Geïnspireerd door de seizoenen stellen wij een 4-gangen menu voor u samen. Van aperitief tot koffie, een geheel verzorgde avond voor € 110 per persoon. Inclusief een bijpassend wijnarrangement, voor de perfecte wijn spijs combinatie.
BUSINESS MENU
Zakelijk gezelschap? Kies van maandag- tot en met donderdagavond het 3-gangen business menu.
3-Gangen menu
60 per persoon
Wijnarrangement
23 per persoon

Signature Menu

Download als PDF NL

Koningsbaars

Tom Yam, kaffir limoen, wakame, rettich, gemberbier

Wagyu 'ossenworst'

Langoustine, ‘Wagyu lardo’, sjalot, mango, piccalilly

Zeetong

Kalfswang, bloemkool, hazelnoot, gebrande boter, pastinaak

Iberico varken

Palmkool, PX, Brie de Meaux, gepofte knoflook

Of

Wagyu A4 Supplement 15,-

Lende, ui, aardappel, saus Foyot

Peer

IJzerhard, grenola, witte chocolade, geitenkarnemelk

Elegant Menu

Download als PDF NL

Noordzeekrab

Kamille, venkel, hangop, witte grapefruit

Makreel

Waterkers, tomatillo, spekbokking, jalepeno, zwarte knoflook

Forel

Ponzu, broccoli, bieslook, yuzu

Burrata

Aardpeer, schorseneer, sesam, Japanse andoorn

Koningsbaars

Limoen, kreeft, kokos, daikon, mango

Hert

Studentenhaver, kruidkoek, eendenlever, kweeappel

Of

Wagyu A4 supplement 15,-

Lende, ui, aardappel, saus Foyot

‘Red Love’ appel

Shiso, boeren karnemelk, rozen

Voorgerechten

Download als PDF NL

Koningsbaars

Tom Yam, wakame, rettich, gemberbier

18

Wagyu 'ossenworst'

Piccalilly, kropsla, Wagyu ‘Lardo’

20

Makreel

Waterkers, tomatillo, spekbokking, jalepeno, zwarte knoflook

18

Noordzeekrab

Kamille, venkel, hangop, witte grapefruit

22

Pompoen

Linzen, curry, komijn, pinda, duindoornbes

18

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Wagyu A4 supplement 15,-

Lende, ui, aardappel, saus Foyot

69

Hert

Studentenhaver, kruidkoek, eendenlever, kweeappel

37

Iberico varken

Palmkool, PX, Brie de Meaux, gepofte knoflook

30

Koningsbaars

Limoen, kreeft, kokos, daikon, mango

32

Maïs

Romesco, ’oude comissiekaas’, paprika, boterzuren

28

Nagerechten

Download als PDF NL

Peer

IJzerhard, grenola, witte chocolade, geitenkarnemelk

17

“Dulcey Heaven”

Macadamia, zoute karamel, 23 karaats goud

20

Seizoenskazen

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

20

‘Red Love’ appel,

Shiso, boeren karnemelk, rozen

17

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief