MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten. Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

ELEGANT MENU
4-gangen 75 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 43
6-gangen 95 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 51

 

CHEF’S MENU
Inclusief aperitief, wijn, water en koffie. Geïnspireerd door de seizoenen stelt onze Chef de cuisine Leon Mazairac een wisselend 4-gangen menu voor u samen. Van aperitief tot koffie, een heerlijke en complete avond voor €110 per persoon.

Elegant Menu

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Salade van 18 groenten

© Leon Mazairac 2016, vinaigrette van ossenstaart

Koolrabi

Kokkels, grijze garnalen, boekweit, lauwe bouillon van look en Palo Cortado

Grietbot

Blanke botersaus met Mikan mandarijn en mosseljus, moule parquée, bergamot, appel

Raviolo Leon Mazairac ©

Mascarpone, oude kaas, reductie van wijnazijn

Ree

Kleine kruidjes, ingelegd fruit, platte kaas, pollen, wild poivrade met verjus van het Betuws Wijndomein

Melk van Durk Oosterhof

Roomijs, koude rijstebrij, kruisbes op zuur, Valrhona S.E. Loma Sotavento

of

Kazen van Frederic van Tricht

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief