MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis in Utrecht

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten, zoals de kreeft met kamille, eidooier, corail en zee-egel geserveerd. Of wat dacht u van één van onze signature dishes met Gasconne kalf, lende, zwezerik, ui, aardappel en saus Foyot? Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

SIGNATURE MENU
5 gangen 75
wijnen 38
ELEGANT MENU
7 gangen 85
wijnen 50
CHEF’S MENU
Laat u verrassen!

Geïnspireerd door de seizoenen stellen wij een 4-gangen menu voor u samen. Van aperitief tot koffie, een geheel verzorgde avond voor € 110 per persoon. Inclusief een bijpassend wijnarrangement, voor de perfecte wijn spijs combinatie.
BUSINESS MENU
Zakelijk gezelschap? Kies van maandag- tot en met donderdagavond het 3-gangen business menu.
3-Gangen menu
60 per persoon
Wijnarrangement
23 per persoon

Signature Menu

Download als PDF NL

Coquille

Groene appel, yuzu, koriander, gember

Zalm

Graanjenever, boerenkool, aardappel

Kreeft

Kamille, eidooier, corail, zee-egel

Gasconne kalf

Lende, zwezerik, ui, aardappel, saus Foyot

Of

Wagyu A4 Supplement 15,-

Gyoza, Japanse andoorn, shiitake, paksoi, ponzu

Brutti ma Buoni

Hazelnoot, kervelwortel, pastinaak, gebrande boter

Seizoenskazen

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

Elegant Menu

Download als PDF NL

Rode biet

Dille, ricotta, mierikswortel

Krab

Burrata, avocado, daikon, lavas

Forel

Ponzu, broccoli, bieslook, yuzu

Coquille

Kappers, bloemkool, hazelnoot, gebrande boter

Kalfszwezerik

Gado gado, atjar, garnaal

Hert

Hooi, aardpeer, bbq knolselderij

Of

Wagyu A4 supplement 15,-

Gyoza, Japanse andoorn, shiitake, paksoi, ponzu

Seizoenskazen

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

Pompoen

Butterscotch, duindoornbes, cru de cacao

Voorgerechten

Download als PDF NL

Zalm

Graanjenever, boerenkool, aardappel

18

Kreeft

Kamille, eidooier, corail, zee-egel

22

Coquilles

Kappers, bloemkool, hazelnoot, gebrande boter

18

Wagyu steak tartaar

Tafelzuren, wagyu lardo

20

Rode biet

Dille, ricotta, mierikswortel, plankton

17

Hoofdgerechten

Download als PDF NL

Wagyu A4

Gyoza, Japanse andoorn, shiitake, paksoi, ponzu

69

Gasconne kalf

Lende, zwezerik, ui, aardappel, saus Foyot

32

Hert

Hooi, aardpeer, bbq knolselderijBrie de Meaux, gepofte knoflook

30

Koningsbaars

Limoen, kreeft, kokos, daikon, mango

32

Ravioli

Schorseneer, paddestoel, boterzuren, vadouvan

28

Nagerechten

Download als PDF NL

Pompoen

Butterscotch, duindoornbes, cru de cacao

17

“Dulcey Heaven”

Macadamia, zoute karamel, 23 karaats goud

20

Seizoenskazen

Met bijpassend garnituur, bierbrood, brioche

20

Brutti ma Buoni

Hazelnoot, kervelwortel, pastinaak, gebrande boter

17

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief