MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten. Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

TERRAS LUNCH
3-gangen* 50 (ex. wijnarrangement)
4-gangen** 65 (ex. wijnarrangement)
5-gangen*** 75 (ex. wijnarrangement)
*     voor, hoofd, nagerecht
**   voor, tussen, hoofd, nagerecht
*** voor, tussen, hoofd, kaas, nagerecht

COLLECTIE VOORJAAR 2021
4-gangen 80 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 35
5-gangen 95 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 43

 

Terras menu

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Salade van 18 groenten

St. Janskruid, oude kriekenazijn

Kreeft

Gedroogde biet, ricotta, eendenlever, appeltjes uit Bunnik

Ricotta, miso, bloemen

Hennep, gepofte graantjes Bouillon van gebrande ui en munt

Gepocheerde tarbot

Consommé van schelpjes en vlier Oost Indische kers, kamille

Courgette en jonge prei

Raapstelenpesto, Gyoza van gepofte knolselderij Geconcentreerde jus van wortelsoorten

Iberico Pluma en wang

Van de Konro grill. Raapstelen, arancini van Vialone rijst, gegrilde venkel

Sinaasappel

Kervel & dragon ijs Kwark, witte chocolade, bloemen

of

Kazen van “Frederic van Tricht”

Supplement

Collectie voorjaar

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Salade van 18 groenten

© Leon Mazairac 2016, vinaigrette van ossenstaart

Gepocheerde tarbot

Consommé van schelpjes en vlier, Oost-Indische kers, kamille

Kalfszwezerik

Gelakt, krokante kalfspoot, absint van 'Stadsjochies', wortel, cedercitroen

Iberico

Pluma en wang van de Konro grill, raapstelen, arancini van Vialone rijst

Sinaasappel

Kervel- en dragonijs, kwark, witte chocolade, bloemen

of

Kazen van Frederic van Tricht

A la carte

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

18 groenten Karel 5

St. Janskruid, oude kriekenazijn

Noordzee krab 'tandoori'

Bisque, rode linzen, ingelegde snijbiet

Kreeft

Gedroogde biet, ricotta, eendenlever, appeltjes uit Bunnik

Gepocheerde tarbot

Consommé van schelpjes en vlier, Oost-Indische kers, kamille

Tamme eend (per 2 personen te bestellen)

Gebraden in jus met laurier, cassoulet, paarse pronkboon

Iberico

Pluma en wang van de Konro grill, raapstelen, Arancini van Vialone rijst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief