MENU GASTRO

Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis

Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.

We verrassen u graag met speciale gerechten. Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.

COLLECTIE VOORJAAR 2021
4-gangen 80 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 35
5-gangen 95 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 43

 

Collectie voorjaar

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

Salade van 18 groenten

© Leon Mazairac 2016, vinaigrette van ossenstaart

Gepocheerde tarbot

Consommé van schelpjes en vlier, Oost-Indische kers, kamille

Kalfszwezerik

Gelakt, krokante kalfspoot, absint van 'Stadsjochies', wortel, cedercitroen

Iberico

Pluma en wang van de Konro grill, raapstelen, arancini van Vialone rijst

Sinaasappel

Kervel- en dragonijs, kwark, witte chocolade, bloemen

of

Kazen van Frederic van Tricht

A la carte

Download menu als PDF NL

Download as PDF ENG

18 groenten Karel 5

St. Janskruid, oude kriekenazijn

Noordzee krab 'tandoori'

Bisque, rode linzen, ingelegde snijbiet

Kreeft

Gedroogde biet, ricotta, eendenlever, appeltjes uit Bunnik

Gepocheerde tarbot

Consommé van schelpjes en vlier, Oost-Indische kers, kamille

Tamme eend (per 2 personen te bestellen)

Gebraden in jus met laurier, cassoulet, paarse pronkboon

Iberico

Pluma en wang van de Konro grill, raapstelen, Arancini van Vialone rijst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief