MENU GASTRO
Moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis
Beleef bij Restaurant Karel 5 in Utrecht een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.
We verrassen u graag met speciale gerechten. Vanzelfsprekend zijn al onze gerechten gemaakt van eerlijke en verse producten.
COLLECTIE VOORJAAR 2021
4-gangen 80 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 35
5-gangen 95 (ex. wijnarrangement) | wijnarrangement 43
Collectie voorjaar
Download menu als PDF NL
Download as PDF ENG
Salade van 18 groenten
© Leon Mazairac 2016, vinaigrette van ossenstaart
Gepocheerde tarbot
Consommé van schelpjes en vlier, Oost-Indische kers, kamille
Kalfszwezerik
Gelakt, krokante kalfspoot, absint van 'Stadsjochies', wortel, cedercitroen
Iberico
Pluma en wang van de Konro grill, raapstelen, arancini van Vialone rijst
Sinaasappel
Kervel- en dragonijs, kwark, witte chocolade, bloemen
of
Kazen van Frederic van Tricht
A la carte
Download menu als PDF NL
Download as PDF ENG
18 groenten Karel 5
St. Janskruid, oude kriekenazijn
Noordzee krab 'tandoori'
Bisque, rode linzen, ingelegde snijbiet
Kreeft
Gedroogde biet, ricotta, eendenlever, appeltjes uit Bunnik
Gepocheerde tarbot
Consommé van schelpjes en vlier, Oost-Indische kers, kamille
Tamme eend (per 2 personen te bestellen)
Gebraden in jus met laurier, cassoulet, paarse pronkboon
Iberico
Pluma en wang van de Konro grill, raapstelen, Arancini van Vialone rijst