High Tea Utrecht

Genieten van een high tea op een van de mooiste plekjes in de binnenstad van Utrecht? Reserveer dan nu voor de high tea Utrecht bij Karel 5! Strijk neer op het zonnige terras, binnen rond de gezellige kloosterkeuken of in één van onze authentieke privé zalen. Leuk om samen te doen met je vriendinnen, het gezin of familie; iedereen voelt zich thuis bij Karel 5. Bovendien is onze bijzondere locatie geschikt om met een grote groep te high teaën. Of geef een high tea Utrecht experience cadeau! Onze high tea Utrecht is van hoge klasse, daar maak je iedereen blij mee.

Luxe High Tea Utrecht

Zoek jij een bijzondere high tea in Utrecht, dan is de Afternoon Tea van Bistro Karel 5 een must. Bij ons word je als een royal bediend, dat wil jij toch ook? Niet alleen de locatie is bijzonder hoffelijk, een iconisch monument, onze Afternoon Tea is de royal variant van de high tea. De high tea Utrecht begint met een genereus glas bubbels en een verrassende amuse, waarna diverse zoete en hartige gangen volgen. Onze high tea Utrecht is luxe genot in de vorm van een saucijzenbroodje met Wagyu vlees en sandwiches eiersalade met truffel. De zoete verleidingen zullen zeker niet ontbreken, waarbij onder meer de klassieke scones met clotted cream en lemon curd de revue passeren.

Een high tea op jouw feest, huwelijk of verjaardag

Met een grote groep vrienden, collega’s of familie genieten van een bijzondere high tea Utrecht? Wij organiseren ook privé high tea’s in de authentieke bistro, in de unieke Middeleeuwse zalen en buiten in de weelderige tuinen van Karel 5. Zo hebben wij een rijke ervaring in het verzorgen van grote feesten en partijen. Speciale wensen? Wij denken graag met je mee. Dus reken maar dat de high tea Utrecht voor jouw gezelschap een groot succes zal zijn! Bij Karel 5 kunnen jullie zorgeloos genieten van elkaars gezelschap én van een luxe high tea.

High Tea cadeau geven?

Het ideale cadeau om jouw moeder, vriend of vriendin in het zonnetje te zetten! Samen op een bijzondere plek genieten van de lekkerste high tea hapjes, dat kan bij Karel 5. Terwijl wij een casual chique high tea verzorgen in het iconische Karel 5, kunnen jullie elkaar de oren van het lijf kletsen. Kan het nog feestelijker? Uiteraard! Met een kleine upgrade beginnen jullie de high tea Utrecht met een bruisend glas Champagne! Natuurlijk zorgen wij voor een fraai verpakte cadeaubon. High Tea Utrecht, het leukste cadeau om te geven! Wie nodig jij uit? Geef nu een High Tea Utrecht cadeau.

High Tea Utrecht: reserveer een tafel

Reserveren voor onze bijzondere high tea Utrecht kan tot een dag van tevoren. Zwanger of een voedselallergie? Uiteraard houden wij rekening met jouw dieetwensen. Reserveer hier een tafel voor onze high tea Utrecht. Meer informatie over high teaën met een grote groep? Neem dan contact op via +31(0)3023337595 of mail naar bistro@karel5.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief