Lunchen Utrecht

Op zoek naar een goede lunch plek in Utrecht? De culinaire locatie Karel 5 is moeilijk te weerstaan wanneer je wilt lunchen in Utrecht. Bij de authentieke Bistro kun je dagelijks terecht voor een lunchgerecht uit de Middeleeuwse kloosterkeuken. In de zomer is lunchen op het zonnige terras in onze binnentuin favoriet. Een privé lunch organiseren? Dan is er bij ons een ruime keuze uit verschillende zalen en tuinen. Lunchen Utrecht is ook te combineren met een vergadering. En dat alles in hartje centrum.

Bistro Lunchen Utrecht

Altijd op zoek naar tips waar je lekker kunt lunchen in Utrecht? Bistro Karel 5 is dé klassieke hotspot in het centrum. Al jaren weet men hier de open kloosterkeuken te vinden voor een lunch op niveau. De authentieke Bistro serveert betaalbare regionale seizoensgerechten. Hier kom

Buiten op terras lunchen Utrecht

Onze ruime terrastuin, gelegen op onze binnenplaats, is ongekend populair. Hier strijk je voor de lunch neer tussen de appel- en perenbomen. Het terras temidden van deze groene boomgaard is een verborgen parel in Utrecht. Idyllisch buiten lunchen Utrecht waar je dagelijks even de drukte van de stad kunt ontglippen.

Groepslunch Utrecht

Met een grote groep lunchen Utrecht? Karel 5 is de locatie voor het vieren van een speciale gelegenheid: van verjaardag tot lustrum lunch en van bruiloft tot personeelsuitje. De lunch kan zowel van bistronomische- of gastronomische cuisine zijn. En de lunch locatie? Wat denk je bijvoorbeeld van onze unieke monumentale privé-ruimtes, de Officierstuin of de knusse Bistro van Karel 5. De bijzondere locatie bevindt zich in hartje Utrecht en op loopafstand van Utrecht Centraal Station.

Vergaderen en lunchen Utrecht

Na een werkoverleg lunchen in Utrecht? Wist je dat bij ons vergaderen en lunchen uitstekend gecombineerd kan worden? Karel 5 Events biedt verschillende ruimtes voor vergadering, van intiem tot royale grootte, in combinatie met een lunch aan. De lunch mogelijkheden zijn voor ieder wat wils, van een fingerfood lunch op de zaal tot een fine food lunch buffet in de Refter. De Refter is een Middeleeuwse eetzaal en bevind zich in het Restaurant. Zo hoef je noch op tijd, noch op kwaliteit in te schikken. Vergaderen en lunchen Utrecht, dat doe je bij Karel 5!

Bistro Utrecht: reserveer een tafel

Van een lunch in onze Bistro tot een buiten lunch op het terras of een privé (vergader)lunch in één van de Middeleeuwse zalen: iedereen voelt zich thuis om bij Karel 5 te lunchen Utrecht. Reserveer hier een tafel in onze authentieke Bistro in Utrecht. Of neem voor meer informatie omtrent vergaderen en lunchen Utrecht of een groepslunch contact op via +31(0)3023337595 of events@karel5.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief