Terug naar overzicht

#Functieinbeeld: Manon Pierens

Met #functieinbeeld zetten we één van de medewerkers van Grand Hotel Karel V of Karel 5 Gastro Bistro Events in de schijnwerpers. Vandaag willen wij jou voorstellen aan onze Marketing Manager: Manon Pierens.

1. Wie ben je en wat doe je?
Manon Pierens, ik ben Marketing Manager bij Grand Hotel Karel V. Ik richt me op het creëren van een goed imago. Dit betekent dat mensen ons leren kennen, weten wat wij allemaal in huis hebben en hier dan ook positief over zijn. Dit doe ik via allerlei verschillende kanalen. Van grote zaken zoals websites, social media en evenementen organiseren, tot de kleinste details zoals ervoor zorgen dat al het drukwerk, zoals menukaarten, er mooi uit komen te zien.

2. Hoe lang werk je voor Grand Hotel Karel V?
Sinds september 2017 werk ik hier.

3. Waarom heb je voor Grand Hotel Karel V gekozen?
Grand Hotel Karel V is zo’n unieke plek! Een prachtig complex, indrukwekkende historie, erg mooie tuinen en dat allemaal in hartje Utrecht. Natuurlijk is het onwijs leuk om dit in de aandacht te brengen!

4. Wat is het leukste aan je werk?
Het leukste is om de reacties te zien van mensen die vol bewondering ontdekken wat een prachtige plek het is.

5. Wat is het meest bijzondere wat jou is overkomen bij Grand Hotel Karel V?
Knus Utrecht is hét kerstweekend in Utrecht, met allerlei markten in de stad. Vorig jaar genoot ik hiervan als bezoeker. Dit jaar ben ik de coördinator van onze eigen kerstmarkt dat deelneemt aan Knus! Het is super om dit soort evenementen te mogen organiseren, mooie samenwerkingen met diverse ondernemers in Utrecht op te zetten en hierdoor iets nieuws te kunnen bieden in Utrecht. Ik slaap zelfs slecht omdat ik veel te enthousiast ben over de kerstmarkt.

6. Als je baan een liedje zou zijn, welk liedje is dat dan?
“I want to break free”. Nee hoor, eerder: “Don’t stop me now”!

7. Wat was je grootste blunder binnen Grand Hotel Karel V?
Ik ben redelijk lang (1,81m). Ons kantoor is op een erg mooie zolder, met prachtige houten balken. Maar helaas heb ik vaak genoeg m’n hoofd hier keihard tegenaan gestoten. Gelukkig zien gasten dit niet.

8. Wat weten mensen nog niet van jou?
Wel eens barman Bart gezien? Dat is mijn vriend. Nee, niet hier ontmoet. Ik had hem getipt om hier te komen werken. We zien elkaar kort als ik naar huis ga en hij begint in de bar.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief