Terug naar overzicht

Nieuw menu Restaurant Karel 5!

De winter staat voor de deur, een nieuw seizoen dus een nieuwe menukaart. Het keukenteam onder leiding van Chef de Cuisine Vito Reekers hebben er weer alles aan gedaan om een heerlijk en verrassend menu samen te stellen.

Zo kunt u genieten van heerlijke Noorse coquilles met Wagyu, ricotta en helianthus. Of laat u verassen met een gerookte Burrata: een romig pareltje uit Italië. Deze verse kaas is een mix tussen mozzarella en room, welke op je tong smelt.

Bij de hoofdgerechten kan de ‘Hutspot’ 2016 natuurlijk niet ontbreken. Vito: “Onze hutspot wordt bijvoorbeeld traditioneel bereid met wortel, aardappel en ui, maar dan wel op een speciale manier met Ibérico varken. Dat geeft een totaal andere ervaring dan een thuishutspot.”

De echte zoete chocolade liefhebber kan ook weer zijn hart op luchten met de klassieker valhrona ‘Dulcey’.

Bekijk hier de nieuwe menukaart

 

6-restaurant-gastro-food-hutspot-2016

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief