Terug naar overzicht

Nieuwe menukaarten

Zowel Bistro Karel 5 als Gastro Karel 5 hebben beide een nieuw menukaart. Het staat vol met overheerlijke winterse gerechten. Bereid met de ingrediënten van dit seizoen. Met op de kaart Iberico met zuurkool en appelcider, hutspot met pastinaak en paddenstoel met kastanje en spruitjes. Deze kunt u terug vinden op de menukaart van onze Bistro.

In de Bistro kunt u tijdens de koude dagen opwarmen bij de open haard en genieten van een bockbiertje of een ander delicieus herfst drankje. Dineren in het restaurant? U kunt kiezen voor ons ‘Signature Menu’, ‘Elegant Menu’ of laat u verrassen met een ‘Chef’s Menu’! Sluit het diner af met een van de winterse desserts. Samen met “Douwe Egberts”, hebben we dit seizoen een aangenaam dessert met pompoen, cacao en sinaasappelen voor u samengesteld.

Benieuwd naar de andere gerechten en keuzes? Bekijk hier de menukaarten voor de Bistro en Gastro. Bekijk het hier en reserveer snel een tafel! Iemand anders verblijden met een heerlijke lunch of diner? Bestel dan een cadeauvoucher!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief