Terug naar overzicht

Nieuwe website Karel V

De nieuwe Karel V website is gelanceerd! Wij hebben er hard aan gewerkt en zijn er trots op. Samen met ‘Orange Hotel Marketing’ hebben we de Karel V website in een nieuw jasje gestoken.De website is nu nog duidelijker en makkelijker in gebruik. Bekijk de site nu snel: www.karelv.nl

Rooms & Suites
Ontsnap aan de drukte na een lange dag in Utrecht. Blader door een boek met uitzicht op de tuin, ontspan je in een warm bad en geniet van een goede nachtrust in één van onze luxe hotelkamers of suites. Tijdloze elegantie en moderne faciliteiten’ dit is uw eigen plek in hartje Utrecht. Bekijk onze ‘Rooms & Suites’ pagina voor meer informatie over de hotelkamers en suites.

Hotel Facilities
De schitterende binnentuinen, een 10.000 vierkante meter groene oase, is de perfecte plek om even op adem te komen. Verbeter uw conditie in onze Fitness en geef een impuls aan uw kracht met de verschillende gewichten en trainingsuitrustingen. Dompel onder in onze Wellness centre en hervind uw balans. De sauna verhoogt de weerstand en herstelt de harmonie in het lichaam.  Ontspan daarna in het stoombad, het solarium of het verkwikkende jet-stream bad. Of laat u verwennen in ons schoonheidssalon PUUR by Kristel. Bekijk hier ‘Hotel Facilities’ voor meer informatie over onze faciliteiten.

Specials & Offers
Tijdens het reserveringsproces op deze website kunt u leuke extra’s toevoegen aan uw verblijf. Wat dacht u van cadeautjes en verassingen, lekker laat uitchecken of huur een Karel V fiets of scooter om het historische centrum van Utrecht te ontdekken. Bekijk ‘Specials & Offers’ voor andere mooie extra’s.

Location & Contact
Het hotel is omgeven door de mooiste concept stores, vintage winkels en speciale markten. Utrecht centrum en Hoog Catherijne zijn 7 dagen per week een waar winkelwalhalla. Het hotel ligt op ongeveer 15 minuten rijden van de randwegen van Utrecht en vanuit het hotel loopt u 10 minuten naar de Jaarbeurs. Neem contact met ons op, we staan dag en nacht voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij ‘Location & Contact

Bekijk de site nu snel: www.karelv.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief