Het is inmiddels al een paar weken lente, dus de nieuwe menukaart kon niet langer meer op zich laten wachten. Vanaf deze week starten we daarom met de nieuwe kaart van Bistro...
‘WEDDING ESSENTIALS’ ZONDAG 9 APRIL 2017 Op zondag 9 april aanstaande organiseert Karel 5 Gastro • Bistro • Events met haar preferred suppliers een trouwinspiratiemiddag voor aanstaande bruidsparen. Graag...
Bistro Karel 5 heeft vanaf vandaag een nieuwe menukaart, vol met winterse gerechten en seizoen producten. Wat denk je van skrei filet met groene kool, ansjovis, tomaat en olijf?...
Een goed stuk vlees, lekker. Maar weet jij waar je biefstuk vandaan komt? Wat voor leven het dier heeft gehad? Graag stellen wij je voor aan Dimitry Verduyn, Student...
De winter staat voor de deur, een nieuw seizoen dus een nieuwe menukaart. Het keukenteam onder leiding van Chef de Cuisine Vito Reekers hebben er weer alles aan gedaan...
Het is inmiddels al een paar weken lente, dus de nieuwe menukaart kon niet langer meer op zich laten wachten. Vanaf deze week starten we daarom met de nieuwe kaart van Bistro...
Bistro Karel 5 heeft vanaf vandaag een nieuwe menukaart, vol met winterse gerechten en seizoen producten. Wat denk je van skrei filet met groene kool, ansjovis, tomaat en olijf?...
Zondag 15 januari is de feestelijke start van het culturele kalenderjaar in Utrecht: De Nieuwjaarsduik. Door heel Utrecht, op ruim 70 locaties zijn er optredens, workshops, lezingen en voorstellingen...
‘WEDDING ESSENTIALS’ ZONDAG 9 APRIL 2017 Op zondag 9 april aanstaande organiseert Karel 5 Gastro • Bistro • Events met haar preferred suppliers een trouwinspiratiemiddag voor aanstaande bruidsparen. Graag...
Grand Hotel Karel V lanceert nieuw label: heritage met fashionable outfit Na de afronding van diverse renovaties onthult Grand Hotel Karel V een apart label voor zijn restaurants en...

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief