Karel 5 Gastro Bistro Events: vertrouwde klasse met vernieuwd elan

Karel 5 Gastro Bistro Events is de culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V in Utrecht. Dit label voor onze restaurants en events onthulden wij in 2016 na afronding van diverse renovaties. Hiermee leggen wij de focus op de zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden voor zakelijke en privé doeleinden – van lokaal tot internationaal.

Karel 5: Brug tussen de historie van het gebouw en gastronomische mogelijkheden
Wij bleven bij het kiezen van de naam dicht bij onszelf en veranderden slechts één letter: de ‘V’ werd een ‘5’. Hiermee wordt een brug geslagen van de historie die het gebouw meebrengt naar de moderne faciliteiten en gastronomische mogelijkheden.

Een landmark in Utrecht
Karel 5 Gastro Bistro Events is gehuisvest in het fraaie gebouwencomplex van Grand Hotel Karel V met schitterende binnentuinen. Het complex stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie. Gelegen aan de Catharijnesingel is Grand Hotel Karel V een landmark in Utrecht. Je kunt er terecht voor lunch en diner tot 135 personen uit bistro- of gastronomische keuken voor een verrassend prijs-kwaliteitsniveau.

Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5
Restaurant Karel 5 staat voor elegant dineren, begeleid door een jong professioneel team met onze Chef de cuisine Leon Mazairac en de ervaren maître-sommelier Johan Kragtwijk. Bistro Karel 5 is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer casual classic. Wij zijn in Utrecht het trefpunt bij uitstek voor ‘business, foodies and friends’.

Een topevenmentenlocatie in Utrecht met een verrassend prijs-kwaliteitsniveau
In alle 13 multifunctionele ruimtes kun je activiteiten boeken die worden verzorgd vanuit de bistro of het gastronomische restaurant. Hiermee legt Karel 5 de verbinding tussen alle mogelijke culinaire activiteiten uit twee keukens en alles wat een topevenementenlocatie kan bieden: Gastro Bistro Events. Vertrouwde klasse met vernieuwd elan dus! Lees meer over onze veel bewogen geschiedenis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief