PASEN BIJ KAREL 5

BISTRO KAREL 5

Bistro Karel 5 biedt een unieke en culinaire ervaring om Pasen te vieren. De bistro is gevestigd in een prachtig klooster in het hart van Utrecht en biedt een sfeervolle omgeving voor een feestelijke paas high tea voor 42 euro per persoon.

Tijdens een high tea bij Bistro Karel 5 geniet u van een uitgebreide selectie aan hartige en zoete lekkernijen, speciaal samengesteld voor de paasdagen. Geniet van heerlijke mini-quiches, sandwiches met gerookte zalm of ham, en verrukkelijke scones met clotted cream en jam. Ook worden er feestelijke paaseitjes en cupcakes in paasthema geserveerd. 

Reserveer snel en laat u verwennen tijdens de paasdagen. 

PASEN HIGH TEA

Geniet van een heerlijke High Tea en vier de lente samen met vrienden of familie. Tijdens een high tea worden er verschillende soorten thee geserveerd, samen met een selectie aan hartige en zoete lekkernijen zoals sandwiches, scones met jam en room, en paaseitjes. Het is de perfecte gelegenheid om bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. 

PAASARRANGEMENT

Op zoek naar een bijzondere manier om Pasen te vieren? Geniet van een overnachting bij Hotel Karel V in Utrecht. Het hotel is gevestigd in een voormalig klooster en biedt een historisch en sfeer volle setting voor een ontspannen paasweekend. Geniet van een comfortabele kamer met moderne voorzieningen en luxe beddengoed om volledig tot rust te komen. Het arrangement is inclusief comfortabele overnachting, late check-out, een uitgebreid paasontbijt met bubbels en een wandelroute om de prachtige stad Utrecht te verkennen en de vele bezienswaardigheden te ontdekken. 

de sfeer

Met Karel 5 wordt een brug geslagen tussen de historie die het gebouw meebrengt en de moderne faciliteiten en gastronomische mogelijkheden. Restaurant Karel 5 staat voor elegant dineren, begeleid door onze chef de cuisine Leon Mazairac. Bistro Karel 5 is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer casual classic. Wij zijn in Utrecht het trefpunt voor ‘business, foodies and friends’.

ontdek meer

Karel 5 Restaurant, Bistro en Bar & Lounge zijn gevestigd in het fraaie gebouwencomplex van Grand Hotel Karel V met schitterende binnentuinen. Het complex stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie. Met haar locatie aan de Catharijnesingel is Grand Hotel Karel V een waar herkenningspunt in Utrecht.

Een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.
Proef in onze brasserie de klassieke basisrecepten met een moderne twist in de unieke open kloosterkeuken.

Neem plaats en bestel een cocktail in een bar die toegankelijk is voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf.