PRIVATE DINING & EVENTS UTRECHT

Compleet verzorgde private dining in Utrecht

Wil je een intiem diner met je (bijna) geliefde of verloofde, familie of collega’s organiseren? Denk dan eens aan Karel 5. Want wij begrijpen dat je soms wil dineren in een intieme setting – zonder pottenkijkers. Een ruimte exclusief voor jouw gezelschap. Wij beloven, private dining bij Karel 5 in Utrecht is een bijzondere ervaring. Waarom? Omdat we legio mogelijkheden hebben om aan te sluiten bij jouw of jullie wensen. En natuurlijk omdat we er de perfecte evenementenlocatie voor hebben in Utrecht! Verscholen tussen de mooie Catharijnesingel en de binnenstad van Utrecht biedt onze evenementenlocatie 1001 plekjes voor private dining.

Cosy, chique of casual chique dineren in Utrecht

Ben je meer op zoek naar een cosy of casual chique sfeer? In dat geval is bijvoorbeeld onze graanzolder een goed alternatief. Of een van onze bijzondere kamers, gebouwen of zalen. In de Bar & Lounge kun je vooraf bij de openhaard ook een lekker aperitief nuttigen. En als het mooi weer is, kan dat natuurlijk ook in onze mooie binnentuin, onder een van de bijzondere bomen. Vanzelfsprekend bieden wij een private diner dat past bij de gelegenheid en individuele wensen.

Brunch, afternoon tea en borrel in de binnenstad van Utrecht

Naast private dining kun je bij ons ook uitstekend brunchen. Met van de bakker ambachtelijke ‘viennoiserie’. Uit de zee: gemarineerde haring en gerookte forel met creme fraîche. En van het land: pasteibakjes met ragout van boerenscharrelkip. Is het al wat later en ben je toe aan something bitter sweet? Ga dan voor onze beroemde afternoon tea. We lichten een tipje van de sluier op: tomatenbrood met mierikswortel, komkommersorbet met yoghurt, tarte tatin met tonkabonen en amandelcake met amarenen. Natuurlijk ontbreken de scones met clotted cream en lemon curd niet! Zit de vijf in de klok en toe aan een borrel? Neem dan zeker even een kijkje op onze borrelkaart. Want die herbergt veel meer moois dan de geijkte vlammetjes en blokjes kaas…

Een evenementenlocatie geschikt voor vele leisure evenementen

Bij Karel 5 in Utrecht kun je meer dan dineren, brunchen en logeren. Want wij organiseren – op verzoek van onze gasten – steeds vaker leisure evenementen. Zowel op culinair, cultureel als sportief gebied.

Wijn en bier proeven, brunchen of een afternoon tea’en

Zo organiseren we bier- en wijnproeverijen in Utrecht. Ontdek de heerlijke wijnen die onze meestergastheer en wijnmeester Johan Kragtwijk voor jullie heeft geselecteerd. Of geniet van verrassende lokale en (Belgische) bieren, die wij uiteraard serveren met bijpassende en tasty appetizers. Tevens krijg je een kijkje in het complexe proces van bierbrouwerij. Salut!

Bootje varen, petanque spelen of lui picknicken in Utrecht

Ben je na al dat vergaderen, brunchen en wijnproeven toe aan wat frisse buitenlucht of cultuur? Stap dan pal voor Karel 5 in een bootje en vaar langs de meanderende singels en werfkelders, die een rijke geschiedenis herbergen. Of speel een potje petanque in onze binnentuin. Neem een kleedje mee en onze picknickmand, voor het geval je stiekem toch nog lekkere trek krijgt.

Meer informatie over onze evenementenlocatie in Utrecht?

Nieuwsgierig? Neem dan direct contact op met Karel 5 Events. Bel +31(0)302337595. Wij horen graag meer over jouw evenement!