RESTAURANT UTRECHT CENTRUM

RESTAURANT KAREL 5

Opzoek naar een restaurant in het centrum van Utrecht? Geniet van bijzondere gerechten bij Karel 5, het culinaire label van Grand Hotel Karel V. Dit bijzondere hotel bevindt zich in het centrum van Utrecht, op een unieke locatie aan de Catharijnesingel. Een bijzondere locatie met een rijke historie en indrukwekkende tuinen.

In het grote complex van Grand Hotel Karel V, bevinden zich een sfeervolle Bar en Lounge, Restaurant Karel 5 en Bistro Karel 5. Hier vind je moderne en stijlvolle smaakcombinaties in een ongedwongen ambiance. De magie van het klooster heeft de inspiratie tot een nieuwe manier van gastronomie geboden.

Culinaire arrangementen

Karel is het culinaire en unieke label van Grand Hotel in het centrum van Utrecht. Om u de mogelijkheid te bieden om het beste van beide werelden te ervaren, hebben we een aantal culinaire arrangementen voor u samengesteld. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Het team

Bij restaurant Karel 5 staan Chef de cuisine Leon Mazairac, souschef Jent van Cappelle en de ervaren maître-sommelier Johan Kragtwijk aan het roer. Zij staan garant voor een spannende culinaire avond in Utrecht-centrum. Van inspirerende (vegetarische) menu’s tot verleidelijke signature dishes.

Zij begeleiden u met het volledige team op professionele, doch persoonlijke wijze bij het maken van uw culinaire keuzes.

de sfeer

Restaurant Karel 5 in het centrum van Utrecht staat voor elegant dineren. Met Karel 5 wordt een brug geslagen tussen de historie die het gebouw meebrengt en de moderne faciliteiten en gastronomische mogelijkheden. Bistro Karel 5 is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer casual classic.

Wij zijn een restaurant in het centrum van Utrecht en het trefpunt voor ‘business, foodies and friends’.

ontdek meer

Karel 5 Restaurant, Bistro en Bar & Lounge zijn gevestigd in het fraaie gebouwencomplex van Grand Hotel Karel V met schitterende binnentuinen. Het complex stamt uit de 14e eeuw en is in 1999 heropend na een indrukwekkende renovatie. Met haar locatie aan de Catharijnesingel is Grand Hotel Karel V een waar herkenningspunt in het centrum van Utrecht.

Een culinair avontuur van moderne smaakcombinaties met een afgestemde wijnreis door de mooiste gebieden.
Proef in onze brasserie de klassieke basisrecepten met een moderne twist in de unieke open kloosterkeuken.

Neem plaats en bestel een cocktail in een bar die toegankelijk is voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf.