Restaurant Utrecht

Bent u op zoek naar een uniek restaurant in Utrecht? Of misschien op zoek naar de perfecte plek voor een stijlvol romantisch- zaken of familie diner? Zoek dan niet verder! Want ons restaurant is wat u zoekt voor dit moment. Restaurant Karel 5 in Utrecht neemt u mee in romantische sferen waar u een heerlijk belevenis zult ervaren. Zoals wij zeggen: De Dom waakt, de muur beschermt. Het rumoer van de straat ebt in de verte weg. Voor de statige Catharijne singel en achter de dynamische binnenstad van Utrecht met studenten, zakenlui, dagjesmensen en toeristen. Welkom bij Karel 5!
Het restaurant Utrecht van Karel 5 staat bekend om zijn hoogstaande culinaire kwaliteit. Een uitstekende keuze als u een avondje doorbrengt in het prachtige Utrecht.

Een gastronomisch restaurant in Utrecht met culinaire ambities.

Restaurant Karel 5 is een gastronomisch restaurant in een middeleeuwse eetzaal in het hartje van Utrecht. Dit historische pand uit 1348 kent een oud verhaal omtrent de kloosterbroeders die hier in Utrecht tezamen in stilte aten. Deze kloosterbroeders moesten hun gedachten afwenden. Maar wij zijn een stuk gezelliger, hoor. En dat zult u ook ervaren.
En er schuilt nog veel meer geschiedenis op onze prachtige locatie! Ooit zetelde op deze locatie in Utrecht de Ridderlijke Duitse Orde, met keizer Karel V en zijn zus Maria van Hongarije als zijn belangrijkste gasten. U begrijpt nu waar onze naam vandaan komt!
Ons restaurant bestaat uit een team dat zeer professioneel is. Onze talenten in de keuken, staan garant voor een spannende culinaire avond in Utrecht-centrum. Van verleidelijke signaturen dishes tot heerlijke betaalbare menu’s begeleiden wij onze gasten op een vrijblijvende en persoonlijke wijze van het maken van hun keuzes in het menu van ons restaurant.

Een iconische locatie, Restaurant Utrecht.

Chique, relaxed en stijlvol zijn de elementen dat ons restaurant vormt tot wat het nu is.
Relaxted dineren op niveau was nog nooit zo’n fijne belevenis in het hartje van Utrecht.
Naast ons restaurant kunt u in het prachtige voorjaar, zomer en najaar ook genieten van ons terras. Hier kunt u historische elementen van ons restaurant in Utrecht optimaal beleven.
Naast het heerlijke diner is persoonlijke benadering in ons restaurant iets wat Karel 5 een belevenis maakt waar u naar terug wilt blijven komen. Vakmanschap en ruime tafelsetting zijn elementen die hieraan toe te voegen zijn.
Kortom, een prachtig restaurant in een historisch pand op een iconisch locatie in het hartje van Utrecht.

Elegant dineren in het historische hart van Utrecht doe je bij Restaurant Karel 5.

Kies voor die culinaire en ongedwongen sfeer waar wij uw dag of avond tot een hoger niveau tillen.
Reserveer ons restaurant voor elke gelegenheid nu online!
Voor het reserveren van een plekje in ons restaurant in Utrecht, klikt u hier
Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31 (0)30 233 75 55
Of boek een van onze culinaire hotelarrangementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief