Terug naar overzicht

Spotlights op restaurants en events

Grand Hotel Karel V lanceert nieuw label: heritage met fashionable outfit

Na de afronding van diverse renovaties onthult Grand Hotel Karel V een apart label voor zijn restaurants en events: Karel 5. Hiermee leggen wij de focus op de zeer uitgebreide culinaire mogelijkheden voor zakelijke en privé doeleinden; van lokaal tot internationaal. In alle 13 multifunctionele ruimtes van het complex kunt u activiteiten boeken die worden verzorgd vanuit de bistro of het gastronomische restaurant. Hiermee legt Karel 5 de verbinding tussen alle mogelijke culinaire activiteiten uit twee keukens en alles wat een topevenementenlocatie kan bieden: GASTRO, BISTRO en EVENTS.
 
Vertrouwde klasse met vernieuwd elan
De nieuwe huisstijl van het restaurant, de bistro en events kent een strak design en een sterk logo met 70 herkenbare iconen. Het hotel bleef bij het kiezen van de naam dicht bij zichzelf en veranderde slechts één letter. Hiermee wordt een brug geslagen van de historie die het gebouw meebrengt naar de moderne faciliteiten en gastronomische mogelijkheden. Restaurant Karel 5 staat voor Elegant Dining, begeleid door een jong professioneel team met Chef de Cuisine Vito Reekers en ervaren Maître-Sommelier Johan Kragtwijk. Bistro Karel 5 is met de lunch-, diner- en borrelkaart meer Casual Classic.

Karel 5 staat voor een renovatie van de hardware, vindbaarheid en look & feel, maar niet van de software. ‘’Hiermee bedoelen we de mensen die wat ons betreft het verschil maken; zowel in gastvrijheid en kennis als in culinaire performance’’, aldus Naber. ‘’Wij omschrijven het zelf het liefst als vertrouwde klasse met vernieuwd elan. Gasten die ons kennen zien ons als benaderbaar en gastvrij. Anderzijds weten we dat zo’n statig pand in de stad ook een zekere drempel heeft. Daarom hebben we besloten de beide restaurants en alle mogelijkheden voor evenementen en groepsboekingen apart te positioneren.’’

Over Karel 5 GASTRO · BISTRO · EVENTS
Karel 5 GASTRO · BISTRO · EVENTS is de culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V. Het draait hierbij om vertrouwde klasse met vernieuwd elan in een karakteristiek pand met monumentale historie. Karel 5 is hét trefpunt voor business, foodies en friends met een verrassend prijs-kwaliteitsniveau en geeft invulling aan alle soorten evenementen met inspirerende oplossingen. Lunch en diner is mogelijk tot 135 personen, uit de bistro of gastronomische keuken. Met 13 zalen is Karel 5 de ideale evenementenlocatie voor zowel privé als zakelijke evenementen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief