Terug naar overzicht

Wedding Essentials

‘WEDDING ESSENTIALS’ ZONDAG 9 APRIL 2017

Op zondag 9 april aanstaande organiseert Karel 5 Gastro • Bistro • Events met haar preferred suppliers een trouwinspiratiemiddag voor aanstaande bruidsparen. Graag nodigen wij u uit om naar onze locatie te komen en zelf te ervaren hoe uw trouwdag eruit kan zien.

Iedere bruiloft is uniek en uiteraard wilt u uw trouwdag zo speciaal en persoonlijk mogelijk maken. Daarbij is het een zoektocht naar het bepalen van wat u en uw aanstaande aanspreekt om zodoende een eigen draai te geven aan uw trouwdag. Middels onze trouwinspiratiemiddag willen wij u assisteren in het maken van de keuzes die het beste bij u en uw bruiloftsgasten aansluiten.

De middag begint met een wedding presentatie ‘Wedding Essentials’ van weddingplanner Wiesje Hallewas en ceremoniespreker Pauline Suidgeest, waarbij het gaat over uw eigen bruiloft. Onze leveranciers zijn aanwezig om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw bruiloft. Daarnaast is er ook voldoende gelegenheid om onze locatie te bezichtigen en informatie te verkrijgen omtrent de trouwmogelijkheden. Onder het genot van een hapje en een drankje ontvangt u gouden tips van onze leveranciers, deelt u ervaringen met andere bruidsparen en beleeft u met elkaar de voorbereiding van uw mooiste dag!

Programma:

14.00 uur     Ontvangst
14.30 uur     Presentatie ‘Wedding Essentials
15.30 uur     Inspiratie door onze leveranciers, locatiebezichtiging en borrel
17.00 uur     Einde trouwinspiratiemiddag

Ben jij voornemens te trouwen en wil jij er ook bij zijn? Meld je dan nu aan via marketing@karelv.nl. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan!

Contact:

Karel 5 Gastro • Bistro • Events
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maudy Eijkhoff via telefoonnummer 030-2337562

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief