Karel 5 biedt culinaire zakelijke events in Utrecht

Een (feestelijk) zakelijk evenement organiseren?

Onze evenementenlocatie is veelzijdig. Voor ieder evenement kunnen we de juiste setting en sfeer creëren. Zo zijn wij een geliefde locatie voor zakelijke evenementen. De zakelijke doch intieme sfeer zorgt voor een vruchtbaar vergaderklimaat met voldoende mogelijkheden voor een (city) break. Met 13 zalen en schitterende tuinen en terrassen is Karel 5 een ideale locatie voor zakelijke evenementen. Onze evenementenlocatie in Utrecht biedt legio mogelijkheden om te onderhandelen ‘met het mes op tafel’, voor teambuilding en voor congressen.

Een evenementenlocatie geschikt voor vele zakelijke evenementen

Bij Karel 5 in Utrecht kun je meer dan dineren, brunchen en logeren. Want wij organiseren – op verzoek van onze gasten – steeds vaker zakelijke evenementen. Zowel op culinair, cultureel als sportief gebied.

Wijn en bier proeven, brunchen of een afternoon tea’en

Zo organiseren we bier- en wijnproeverijen in Utrecht. Ontdek de heerlijke wijnen die onze meestergastheer en wijnmeester Johan Kragtwijk voor jullie heeft geselecteerd. Of geniet van verrassende lokale en (Belgische) bieren, die wij uiteraard serveren met bijpassende en tasty appetizers. Tevens krijg je een kijkje in het complexe proces van bierbrouwerij. Salut!

Bootje varen, patanque spelen of lui picknicken in Utrecht

Ben je na al dat vergaderen, brunchen en wijnproeven toe aan wat frisse buitenlucht of cultuur? Stap dan pal voor Karel 5 in een bootje en vaar langs de meanderende singels en werfkelders, die een rijke geschiedenis herbergen. Of speel een potje petanque in onze binnentuin. Neem een kleedje mee en onze picknickmand, voor het geval je stiekem toch nog lekkere trek krijgt.

Segway rijden in de historische binnenstad van Utrecht

Het historische hart van Utrecht op een eigentijdse manier verkennen? Dat kan met onze segway tour! Laveer geruisloos door de steegjes en kronkelende straatjes in de binnenstad van de Domstad en laat al die vergaderingen even lekker achter je. Uiteraard zorgt Karel 5 voor een introductie van het segway rijden, zodat je veilig door Utrecht kunt dwalen.

Meer informatie over onze evenementenlocatie Utrecht?

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Karel 5 Events. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Bel +31(0)30 233 75 50 of vul het aanvraagformulier in.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief